لوکال هاست نوعی هاست رایگان و آزمایشی است که با نصب وردپرس در لوکال هاست میتوانید تمام امکانات هاست میزبان را در اختیار داشت. نصب وردپرس درلوکال هاست برای افرادی که به تازگی شروع به راه اندازی وب سایت کرده اند گزینه بسیار مناسبی است.

بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی سایتی را دارند بسیار نگران این مساله هستند که کوچکترین خطایی می تواند تمام زحمات آن ها را بر باد دهد. اما هنگامی که شما یک محیط تستی و آزمایشی را در اختیار داشته باشید بسیای از مشکلات احتمالی را برطرف خواهید کرد و با خیال راحت به آزمون و خطا می پردازید.

نصب وردپرس در لوکال هاست

نصب وردپرس در لوکال هاست

در قسمت اول از آموزش وردپرس شما را به طور مختصر با وردپرس آشنا کردیم در قسمت دوم از آموزش وردپرس قصد آموزش جامع وردپرس نصب وردپرس در لوکال هاست را به شما عزیزان داریم. قبل از شروع آموزش نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس، تفاوت لوکال هاست و هاست میزبان رابرای نصب وردپرس به شما توضیح میدهیم. در آموزش های بعد نحوه انتقال وب سایت از هاست لوکال به هاست میزبان را نیز به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

با سری آموزش های جامع وردپرس در قسمت های بعد همراه باشید.

تفاوت لوکال هاست و هاست میزبان

هاست میزبان محیطی واقعی برای پیاده سازی یا انتقال وب سایت شماست. این هاست ها با پرداخت هزینه در اختیار شما قرار میگیرند و مدت زمان مشخصی دارند. از یک ماه تا چند سال. که در قسمت های بعد آموزش نصب وردپرس بر روی هاست cpanel و directadmin رو نیز به شما آموزش میدهیم. اما لوکال هاست محیطی آزمایشی برای پیاده سازی وب سایت هست که به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیرد.و اما میپردازیم به نصب وردپرس بر روی لوکال هاست

آموزش ساخت لوکال هاست با xampp

ابتدا باید نرم افزار xampp را دانلود نصب کنید. xampp نرم افزاری است که به طراحان وب سایت و برنامه نویسان اجازه میدهد تا کارهایشان را ابتدا به صورت آزمایشی بر روی کامپیوترشان انجام دهند حتی بدون دسترسی به اینترنت. این نرم افزار برای هر دو نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی وجود دارد. خب به سراغ دانلود و نصب این نرم افزار می رویم. بعد از دانلود xampp آن را نصب میکنیم. این نرم افزار مانند بسیاری از نرم افزار های دیگر نصب آسان و راحتی دارد. 

نرم افزار زمپ

بعد از نصب با کلیک بر روی این نرم افزار آن را اجرا می کنیم. و بر روی گزینه Start دو مورد اول به نام Apache و MYSQL کلیک می کنیم و این دو گزینه فعال و به رنگ سبز نشان داده میشوند.

راه اندازی زمپ

 

بعد از اینکه این مرحله را انجام دادیم به مسیر زیر میرویم:

Drive C → XAMPP → htdocs

وقتی وارد پوشه htdocs شدیم یک پوشه جدید با نامی که قصد داریم وب سایتمان به همان نام باشد باز میکنیم ونام را برای پوشه می نویسیم. ما در اینجا نام novin را برای سایتمان انتخاب می کنیم.

نصب وردپرس در لوکال هاست

نصب وردپرس فارسی روی هاست

وقتی نام را انتخاب کردیم پوشه را باز میکنیم. در اینجا باید کار مهمی انجام بدهیم. در این مرحله باید وردپرسی را که قبلا دانلود کرده بودیم و از حالت زیپ خارج کردیم را در این پوشه کپی کنیم.بعد از این مرحله مرورگر را باز می کنیم و وارد سایت Localhost/phpmyadmin می شویم. مرحله به مرحله طبق تصاویری که در اختیار شما قرار دادیم میتوانید وردپرس را با آی پی لوکال داشته باشید.

در تصویر زیر محیط لوکال هاست را میبینید.

 

نصب وردپرس در لوکال هاست

 

برای شروع کار بر روی گزینه Detabase کلیک کنید.

 

نصب وردپرس در لوکال هاست

ایجاد دیتابیس در لوکال هاست

بعد از کلیک بر روی گزینه database وارد محیط زیر میشوید و در بخش CreatDatebase نامی که میخواهید برای سایتتان داشته باشید را می نویسید.

 

نصب وردپرس در لوکال هاست

خب تصمیم گرفته بودیم که اسم سایتمان novin باشد. این اسم را وارد میکنیم و در کادر کناری که منوی کشویی دارد وارد میشویم و گزینه utf8_persian_ci را انتخاب میکنیم. کسانی که برنامه نویسی انجام می دهند حتما اطلاع دارند که انتخاب این مورد برای درست نشان دادن فونت فارسی در وب سایت هست. سپس بر روی گزینه create کلیک می کنیم. تا به اینجا کارمان با این سایت تمام شد. حالا وارد مرورگرمان میشویم و این آدرس را تایپ می کنیم: localhost/novin
در این مقاله اسم سایت ما novin هست اگر وب سایتمان نام دیگری داشت بعد از…./localhost نام مورد نظر را تایپ می کنیم.

ورود به وردپرس

خب بعد از این مراحل آدرس دامنه را در مرورگر اینتر تایپ میکنیم و اگر تمام مراحلی که گفته شد را به درستی انجام داده باشید مشاهده میکنید که وارد صفحه خوش آمدگویی وردپرس میشوید:

راه اندازی وردپرس در لوکال هاست

خب بر روی بزن بریم کلیک کنید و به مرحله بعد بروید.

وارد کردن اطلاعات در وردپرس

نحوه وارد کردن اطلاعات

مواردی که در این صفحه از شما خواسته می شود را باید طبق توضیحات زیر پر کنید:

نام پایگاه داده: نامی که برای سایت انتخاب کردید را به عنوان نام پایگاه داده وارد می کنید.
نام کاربری: چون در محیط لوکال هستین باید کلمه root را وارد کنید.
رمز: در این قسمت نباید چیزی وارد کنید اگر هم چیزی به طور پیش فرض نوشته شده باید پاک کنید.

کاری به بقیه موارد نداشته باشید و گزینه فرستادن را کلیک کنید.
صفحه زیر به شما نمایش داده میشود.

 

راه اندازی وردپرس

بر روی راه اندازی نصب کلیک کنید و وارد محیط زیر شوید.

 

ورود به وردپرس

وارد کردن مشخصات کاربری

عنوان سایت: در تمام وب سایت ها عبارتی در بالای سایت نمایش داده میشود که به آن عنوان سایت می گویند. عبارت مورد نظرتان را وارد کنید. البته نگران نباشید این عبارت بعدا قابل تغییر دادن هست.
نام کاربری: نام کاربری یا کلمه عبوری که برای ورود به سایتتان مدنظردارید را وارد کنید.
رمز عبور: رمز مورد نظرتان را وارد کنید.بهتان پیشنهاد میکنیم رمزی را انتخاب کنید که قابل حدس برای هکرهای محترم نباشد.
ایمیل شما: حتما ایمیلتان را وارد کنید.
نمایش به موتورهای جستجو: لطفا این مورد را تیک نزنید چون اگر بخواهید برای وب سایتتان سئو انجام دهید اینکار به ضرر شما تمام میشود.

بر روی گزینه راه اندازی وردپرس کلیک کنید. بعد از کلیک وارد صفحه زیر می شوید.

وردپرس فارسی

بر روی گزینه ورود کلیک کنید و نام کاربری و رمزی که قبلا انتخاب کرده بودید را وارد کنید.

وردپرس

 

به شما توصیه میکنیم که اگر آدم فراموشکاری هستید گزینه مرا به خاطر بسپار را تیک بزنید که برای دفعات بعد که قصد ورود به پنل مدیریت را دارید به طور خودکار نام کاربری و رمز شما را در حالت تایپ شده قرار بگیرد و آماده ورود به پنل مدیریت باشد.پس از کلیک کردن بر روی گزینه ورود وارد محیط وب سایتتان میشوید.

پیشخوان وردپرس

 

اگر به دنبال آموزش ویدئویی وردپرس هستید؟

اگر آشنایی با محیط وردپرس و کار با بخش های مختلف آن را ندارید اصلا نگران نباشید. ما در وب سایت کارسازشو محصولی را تحت عنوان آموزش صفر تا صد راه اندازی سایت با وردپرس در اختیار شما قرار دادیم که طی ۱۷ جلسه شما را به طور کامل به کارکردن با وردپرس مسلط میکند.

در شرایط حال حاضر کسب و کارهای اینترنتی با رقابتی که ایجاد شده , کسب و کاری برنده این ماراتن خواهد شد که بتواند محتوای حرفه ای و کاربر پسند برای بازدیدکنندگان سایت خود ایجاد کند. نگین حبیب زاده هستم استراتژیست تولید محتوا برای کسب و کارهای تحت وب. بنده و تیم تولید محتوای کارسازشو آماده ارائه خدمات مشاوره و تولید محتوا به کسب و کارهای نوپا در وب هستیم. بنده را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

میخواهم عضو شوم

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۱۳۴۰

ممکن است علاقه مند باشيد :

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. امیر حسین رضایی
    ۱۰:۵۲ ۱۳۹۸/۰۱/۲۶

    سلام این زمپ رو باید از کجا دانلود کنیم ؟

    • نگین حبیب زاده
      ۳:۳۷ ۱۳۹۸/۰۱/۲۷

      سلام خدمت شما کاربر محترم
      اگر در گوگل عبارت دانلود زمپ رو سرچ کنین سایت هایی زیادی براتون نمایش داده میشه که این برنامه رو به صورت رایگان در اختیارتون قرار میده
      موفق باشید