یکی از مواردی که مدیران وب سایت ها باید به آن توجه داشته باشند افزایش سرعت سایت وردپرس است. گوگل برای سایت هایی که سرعت بالایی دارند امتیاز بیشتری قائل است. بهینه سازی سرعت وردپرس و افزایش سرعت لود سایت باعث رضایت مندی گوگل و در نهایت کاربر از سایت میشود. در این مقاله به افزایش سرعت وب سایت به وسیله gtmetrix پرداخته ایم.

بهینه سازی سرعت وب سایت

در مقاله ای تحت عنوان ” معرفی ابزارهای تحت وب برای آنالیز و تحلیل سرعت سایت” به اهمیت افزایش سرعت سایت وردپرس پرداختیم و بیان کردیم که از مهم ترین دلایل بهینه سازی سرعت وردپرس و افزایش سرعت سایت وردپرس کسب رضایت گوگل و افزایش رضایت کاربران است. همانطور که میدانید گوگل به سایت هایی که سرعت لودشان بالاست توجه بیشتری دارد و امتیاز بالاتری را برای آن ها قائل است. از طرفی کاربران صبر و تحمل کمی برای لود شدن سایت شما دارند و بیشتر از چندثانیه منتظر لود شدن سایت نمی مانند. از این رو این مقاله را به ابزار تحت وب به نام GTmetrix اختصاص دادیم تا به وسیله آن بتوانید بهینه سازی سرعت وردپرس را انجام دهید.

افزایش سرعت سایت وردپرس | تست سرعت سایت با GTmetrix

GTmetrix یکی از بهترین ابزارهای آنلاین جهت تست سرعت سایت و بهینه سازی آن است. سایت GTmetrix میتواند با مرورگرها و لوکیشن های مختلف عمل تست سرعت سایت شما را به خوبی انجام دهد و به طور آنلاین مواردی مانند زمان و حجم مورد نیاز برای لود هر صفحه از سایت را به شما نمایش میدهد. این سایت با پارامترهایی که برای سرعت سایت دارد میتواند با بررسی کلیه فایل های شما امتیازی را به صورت درصد به سایت شما بدهد. بعد از دریافت این آمار میتوانید اقدام به رفع مشکل کنید و تمام فایل هایی را که باعث کاهش سرعت سایت تان میشود را بررسی کنید. آماری که سایت GTmetrix در اختیار شما قرار میدهد شامل موارد زیر است:

  • میزان بهینه بودن تصاویر مورد استفاده در وب سایت
  • فشرده بودن کدهای CSS و JS
  • استفاده از کش وردپرس

ابزار تست تست سرعت سایت GTmetrix

برای شروع به وب سایت GTmetrix.com وارد شوید. در کادر جستجو باید url وب سایت مورد نظر را وارد کنید تا عملیات آنالیز و تست سرعت سایت انجام شود.بعد از وارد کردن url مورد نظر باید چند دقیقه ای را منتظر بمانید تا GTmetrix کار آنالیز سایت را انجام دهد و آمار مربوطه را در اختیار شما قرار دهد.در هنگام آنالیز شما میتوانید اطلاعاتی مانند کشوری که تست سرعت سایت شما از سرور آن انجام میشود و مرورگر مورد استفاده را مشاهده کنید.بعد از اتمام آنالیز سایت با اعداد و ارقامی روبرو میشوید که هر کدام دارای رنگی است.

معنی رنگ پارامترها در جی تی متریکس

رنگ سبز پررنگ

اگر پارامتری در بهترین و بهینه ترین حالت خود قرار داشته باشد و هیچ مشکلی در اجرای آن وجود نداشته باشد به رنگ سبز پررنگ درمی آید.

سبز کم رنگ

 اگر پارامتری دارای امتیاز قابل قبولی باشد اما به رنگ سبز کم رنگ بود به این معنی است که جای بهتر شدن دارد. با رفع کامل ایرادات میتوانید امتیازی به رنگ سبز پررنگ از آن دریافت کنید.

نارنجی

 پارامترهایی که به رنگ نارنجی هستند به این معنی است که آن پارامتر در سایت وجود دارد اما بنا به هر دلیلی از آن استفاده بهینه نکرده اید و اصول آن به طور کامل رعایت نشده است. با بهینه کردن این پارمترها میتوانید امتیاز بالاتری را از جی تی متریکس دریافت کنید.

قرمز

 اگر پارامتری در سایت وجود داشته باشد اما دارای کمترین امتیاز باشد و به هیچ عنوان بهینه نشده باشد به رنگ قرمز درخواهد آمد. این پارامترها با رعایت اصول و استفاده بهینه میتوانند تغییر رنگ دهند و امتیاز بالایی را کسب کنند.

خاکستری

 وجود رنگ خاکستری در کنار هر پارامتری به این معنی است که آن پارامتر در سایت شما وجود ندارد و هیچ امتیازی هم به آن تعلق نخواهد گرفت.

بهینه سازی سرعت وردپرس | بخش های مختلف وب سایت جی تی متریکس

در بالای سایت دو بخش را مشاهده میکنید به نام Performance Scores و Page Details. که هر کدام دارای موارد مختلفی هستند که در ادامه آن ها را با هم بررسی میکنیم.

Performance Scores

بر اساس رنگ هایی که در بالا تعریف کردیم و میزان بهینه بودن پارامترهای مدنظر, سایت جی تی متریکس امتیازی را به صورت درصد در کادر Performance Scores به شما نمایش میدهد. اما این کادر شامل دو گزینه به نام های Page Speed Score و YSlow Score است.

 

Page Speed Score : در این بخش رنگ امتیاز شما بیان گر میزان سرعت و بهینه بودن سایت شماست. رنگ این درصد از سبزپررنگ تا قرمز و امتیاز شما از A تا F رده بندی میشود. سایت شما بر اساس الگوریتم های گوگل رده بندی میشود.

YSlow Score : در ابن بخش سایت شما بر اساس الگوریتم های یاهو رده بندی شده و بر اساس آمار این بخش میتوانید عوامل کند شدن وب سایت تان را شناسایی و آن ها رفع کنید تا سرعت وب سایت تان افزایش یابد.

Page Details

کادر بعدی به نام Page Details است که خود شامل سه بخش است. لود سایت بر اساس ثانیه , حجم فایل های صفحه و تعداد درخواست برای لود صفحه وب.

Fully Loaded Time : این بخش یکی از مهم ترین آمار ها را به شما نمایش میدهد و آن هم زمان سرعت لود سایت است. این زمان به صورت ثانیه به شما نشان داده میشود.

Total Page Size :  در این بخش میتوانید متوجه شوید که کاربر برای هر صفحه از سایت چه میزان حجم اینترنت را مصرف میکند.

Requests : این گزینه میزان رکوئست های به سرور را نشان میدهد. هر چه تعداد رکوئست ها و یا درخواست های HTTP کمتر باشد میزان لود سایت بالاتر میرود. زیرا برای اجرا و لود هر درخواست زمانی صرف میشود که نشان دهنده میزان سرعت سایت است.

در ادامه به بررسی هر کدام از آیتم های جی تی متریکس میپردازیم که باید با بهینه کردن آن ها بهینه سازی سرعت و ردپرس را انجام دهید. جی تی متریکس به خوبی میتواند شما را در افزایش سرعت سایت وردپرس یاری کند.

بهینه سازی سرعت سایت با GTmetrix

سایت جی تی متریکس در چند دسته وب سایت شما را آنالیز میکند. دسته هایی به نام PageSpeed، Yslow، Waterfall، Timings و History. در ادامه به بررسی پارامترهای مختلف این دسته ها میپردازیم:

PageSpeed

اولین تب به نام pagespeed دارای پارامترهایی برای تحلیل و آنالیز وب سایت شما است. هرکدام از این پارامترها نشان دهنده کیفیت اجرا آن پارامتر در وب سایت شماست. اگر بر روی بهینه سازی آن ها کارکنید میتوانید از هرکدام امتیازی بالا و رنگ خوب کسب کنید.

Serve scaled images

تصاویر در وب سایت باید بهینه شده باشند. منظور از بهینه سازی تصاویر حجم و اندازه تصویر است. این پارامتر نشان دهنده این است که تصاویر در اندازه درست آپلود نشده اند. برای رفع خطا کافی است که عکس را ویرایش و در سایز درست در وب سایت آپلود کنید. بهینه نبودن حجم تصاویر علاوه بر کاهش سرعت لود سایت میتواند باعث نارضایتی کاربران شود زیرا هر چه حجم تصاویر شما بیشتر باشد باعث مصرف بیشتر حجم اینترنت کاربر شده و ممکن است کاربر دیگر به سراغ سایت شما نیاید.

Leverage browser caching

یک سری از فایل ها هستند که ثابت اند و تغییری در آن ها ایجاد نمیشود مانند فایل های css . این پارامتر مربوط به کش این نوع از فایل هاست. این فایل ها میتوانند به صورت کش در مرورگر کاربر قرار بگیرند و برای هربار درخواست از سرور لود نشوند.اینکار باعث افزایش سرعت سایت وردپرس میشود. برای بهبود این پارامتر میتوانید کد زیر را در فایل htaccess قرار دهید.

 

## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg “access 1 year”
ExpiresByType image/jpeg “access 1 year”
ExpiresByType image/gif “access 1 year”
ExpiresByType image/png “access 1 year”
ExpiresByType text/css “access 1 month”
ExpiresByType text/html “access 1 month”
ExpiresByType application/pdf “access 1 month”
ExpiresByType text/x-javascript “access 1 month”
ExpiresByType application/x-shockwave-flash “access 1 month”
ExpiresByType image/x-icon “access 1 year”
ExpiresDefault “access 1 month”
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##

Optimize images

اگر تصاویری که در وب سایت استفاده کرده اید حجم مناسبی نداشته باشند رنگ این بخش به نارنجی و یا قرمز تغییر میکند. هر چه تصاویر شما بهینه تر باشد امتیاز بیشتری از این بخش دریافت میکنید. بهینه سازی تصاویر هم برای افزایش سرعت وب سایت شما خوب است و هم باعث تجربه کاربری بهتری میشود.

serve resources from a consistent URL

اگر منابع از یک آدرس ناصحیح درخواست شود در این بخش نمایش داده میشود که میتوانید مشکل آن را رفع کنید.

Defer parsing of JavaScript

در هنگام بالا آمدن وب سایت کدهای مختلفی در حال لود شدن هستند. لود شدن این کدها زمان میبرد و ممکن است سرعت وب سایت را دچار اختلال کند. در این شرایط بهتر است کدهای JS را طوری تنظیم کنید که در آخر و بعد از لود شدن تمام کدها لود شوند. با این روش کاربر زمان کمتری را منتظر میماند تا وب سایت شما برایش نمایش داده شود.

Specify image dimensions

در نوشتن کدهای CSS اتریبیوت هایی وجود دارند به نام عرض (Width) و ارتفاع (Height) تصاویر. اگر از این اتریبیوت ها استفاده نکرده باشید و عرض و ارتفاع تصاویر را مشخص نکرده باشید این ارور در جی تی متریکس به شما نشان داده خواهند شد. برای رفع این مشکل بهتر است که در کدهای CSS این دو مورد را لحاظ کنید تا بتوانید از این پارامتر امتیاز بالایی را کسب کنید.

Minify javascript

این بخش گویای میزان فشرده سازی کدهای جاوا اسکریپت است. هر چه که این کدها فشرده تر باشند سرعت لود وب سایت شما بالاتر و رنگ این بخش به سمت سبز گرایش بیشتری دارد. بهترین فشرده سازی کدها این است که تمام کدها را پشت سرهم و در یک خط قرار دهید. هر چه کدها فاصله بیشتری از یکدیگر داشته باشند زمان بیشتری برای خواندن آن ها سپری میشود و سرعت وب سایت شما تحت تاثیر قرار میگیرد.

Specify a cache validator

یکی دیگر از موارد تحلیل وب سایت شما نشان دادن فایل هایی است که کش نشده اند. جی تی متریکس این فایل ها را به شما نمایش میدهد تا بتوانید کش آن ها را به خوبی انجام دهید و امتیاز بالایی نیز از این بخش بگیرید.

Inline small CSS

اگر در وب سایت تان از کدهای CSS خارجی استفاده کرده اید سرعت لود وب سایت تان پایین می آید. برای جلوگیری از این مساله باید کدهای CSS ها را به طور مستقیم در سرور سایت تان قرار دهید تا کاربر برای لود شدن آن ها زمان زیادی را منتظر نماند.

Optimize the order of styles and scripts

اگر در این قسمت رنگ نارنجی و یا قرمز کسب کرده اید باید اقدام به بهینه سازی استایل و اسکریپت ها کنید. این بخش میزان بهینه بودن کدهای CSS و JS را به شما نمایش میدهد.

Minify html

این بخش گویای میزان فشرده سازی کدهای html است. هر چه که این کدها فشرده تر باشند سرعت لود وب سایت شما بالاتر و رنگ این بخش به سمت سبز گرایش بیشتری دارد. بهترین فشرده سازی کدها این است که تمام کدها را پشت سرهم و در یک خط قرار دهید. هر چه کدها فاصله بیشتری از یکدیگر داشته باشند زمان بیشتری برای خواندن آن ها سپری میشود و سرعت وب سایت شما تحت تاثیر قرار میگیرد.

Enable gzip compression

Gzip یکی از ابزارهایی است که میتوانید به وسیله آن صفحات سایت را فشرده تر کنید و در نتیجه سرعت لود وب سایت را افزایش دهید. رنگ این قسمت نشان دهنده میزان استفاده شما از این قابلیت است.

Minify css

این بخش گویای میزان فشرده سازی کدهای CSS است. هر چه که این کدها فشرده تر باشند سرعت لود وب سایت شما بالاتر و رنگ این بخش به سمت سبز گرایش بیشتری دارد. بهترین فشرده سازی کدها این است که تمام کدها را پشت سرهم و در یک خط قرار دهید. هر چه کدها فاصله بیشتری از یکدیگر داشته باشند زمان بیشتری برای خواندن آن ها سپری میشود و سرعت وب سایت شما تحت تاثیر قرار میگیرد.

Avoid bad requests

این بخش میتواند میزان رکوئست های نادرست به سرور را شناسایی کند. اگر رنگ آن نارنجی و یا قرمز بود باید اقدام به برطرف کردن این مشکل کنید.

Avoid landing page redirects

این بخش باید همیشه رنگ سبز داشته باشد و اگر موردی در این بخش نشان داده است باید آن را برطرف کنید. زیرا نشان دهنده در نظر نگرفتن ریدایرکت ها به صفحات هدف ( لندینگ پیج ها ) است.

Enable Keep-Alive

این بخش نشان دهنده این مساله است که وقتی کاربر موردی را سرچ میکند در حافظه مرورگرش باقی بماند و در درخواست های بعدی از طریق مرورگر در دسترس کاربر قرار بگیرد نه سرور. این پارامتر نحوه درخواست بین کاربر ( مرورگر ) و سرور را تعیین میکند.

Inline small javascript

اگر در وب سایت تان از کدهای جاوااسکریپت خارجی استفاده کرده اید سرعت لود وب سایت تان پایین می آید. برای جلوگیری از این مساله باید این جاوا اسکریپت ها را به طور مستقیم در سرور سایت تان قرار دهید.

Minimize redirects

همانطور که میدانید وقتی کاربر درخواستی را به سرور ارسال میکند کدهای مختلفی در حال لود شدن هستند که بتوانند پاسخ را در اختیار کاربر قرار دهند. هر چه تعداد فایل ها و افزونه ها بیشتر باشد سرور زمان بیشتری را صرف لود کردن آن ها میکند. اگر میخواهید که از این بخش امتیاز بالاتر و رنگ بهتری را کسب کنید باید این فایل را بهینه کنید. به طوری که کدهای CSS در یک فایل و کدهای JS در یک فایل دیگر قرار گرفته شوند.

Minimize request size

این گزینه برای کم کردن حجم درخواست ها به سرور است. این درخواست ها از سمت کوکی و هدر قابل استفاده اند.

Put CSS in the document head

یکی از مهم ترین کارهایی که میتوانید برای افزایش سرعت سایت وردپرس انجام دهید این است که کدهای سی اس اس را در هدر سایت قرار دهید تا سرعت لود وب سایت تان افزایش پیدا کند و بهینه سازی سرعت وردپرس به خوبی انجام شود. یکی از مواردی که باید از آن اجتناب کنید این است که از کدهای استایل سفارشی در بدنه وب سایت استفاده نکنید.

Specify a Vary Accept-Encoding header

یکی از قابلیت هایی که تقریبا تمام هاست ها از آن برخوردار هستند قابلیت vary : accept-encoding است. اگر این قابلیت در هاست شما فعال نبود میتوانید از هاستینگ خود تقاضا کنید تا آن را برای شما فعال کند. در صورت غیر فعال بودن آن سرور بجای فایل های فشرده فایل های فشرده نشده را به سرور ارسال میکند.

Combine images using CSS sprites

همانظور که میدانید تصاویر نقش مهمی در افزایش سرعت سایت وردپرس و بهینه سازی سرعت وردپرس دارند. اگر قصد دارید در وب سایت تان چندین تصویر را در یک باکس قرار دهید میتوانید تمام آن ها را با استفاده از CSS در یک تصویر قرار دهی در غیر این صورت برای لود تک تک تصاویر درخواست هایی به سرور ارسال میشود و برای لود هر کدام کاربر باید زمانی را منتظر بماند.

Avoid CSS @import

اگر در این بخش رنگ نارنجی و یا قرمز را مشاهده کردید باید به آدرسی که داده شده مراجعه کنید و به سرعت خطا را برطرف کنید. این بخش برای کدهای @import است که باید از استفاده از آن ها اجتناب کنید.

Prefer asynchronous resources

یکی از دلایل کندی سایت های وردپرس این است که کدها از هدر شروع به لود شدن میکنند و در فوتر به پایان میرسند. هر چه کدهایی موجود در هدر بیشتر باشند سرعت لود سایت کاهش پیدا میکند. یکی از راه هایی که میتوانید به وسیله آن این مشکل را حل کنید این است که با استفاده از تگ < script> در فوتر لود کنید.

Avoid a character set in the meta tag

این بخش به متا داده صفحات ارتباط دارد که نیازی به تغییر ندارد.

Specify a character set early

این بخش مربوط به متاتگ است. این بخش نیز نیازی به تغییر ندارد.

تا اینجا تب pagespeed را بررسی کردیم و تمام پارامترهای آن را تعریف کردیم. اکنون به سراغ تب yslow میرویم.

Yslow در جی تی متریکس

بعد از تب pagespeed نوبت به معرفی و بررسی پارامترهای تب yslow میرسد که در ادامه به آنها پرداخته ایم.

Add Expires header

این پارامتر نشان دهنده فایل هایی است که میتواند در کش مرورگر کاربر باقی بماند که در سرچ های بعدی این اطلاعات به طور مستقیم از سرور درخواست نشود. این کار سرعت وب سایت را افزایش میدهد و نیازی نیست کاربر با هر بار سرچ منتظر دریافت پاسخ از سمت سرور بماند.

Make fewer HTTP requests

این پارامتر مربوط به کم کردن درخواست های http به سرور است.

Minify JavaScript and CSS

این گزینه نیز به میزان فشرده سازی فایل های css و javascript اشاره دارد که قبلا به آن پرداخته ایم.

Reduce the number of DOM elements

اگر در صفحات وب سایت تان از عنصری به نام DOM استفاده کردید در این پارامتر نمره منفی کسب خواهید کرد.

Use cookie-free domains

اگر بخواهیم فایل های ثابت را از ساب دامین دریافت کنیم و باعث افزایش سرعت سایت وردپرس شویم این پارامتر به رنگ سبز درخواهد آمد.

Reduce DNS lookups

اگر برای جستجویDNS زمان زیادی صرف شود از این پارامتر نمره منفی کسب میکنید. اگر میخواهید رنگ این پارامتر به سمت سبز حرکت کند باید دامنه های مجزایی که در سایت از آن ها استفاده میشود را کاهش داد.

(Use a Content Delivery Network (CDN

این پارامتر به این معنی است که میتوانید داده هایی مانند تصاویر را به سمت نزدیکترین سرور به کاربر که در CDN قرار دارد هدایت کنید. اگر این عمل را در وب سایت تان انجام داده باشید میتوانید از این پارامتر نمره مثبتی دریافت کنید.

Compress components with gzip

این پارامتر نشان دهنده استفاده شما از GZIP است که به معنای استفاده بهینه از پهنای باند است. اگر از اقبلیت GZIP استفاده کرده باشید امتیاز خوبی از این بخش کسب خواهید کرد.

Avoid URL redirects

اگر در وب سایت از ریدایرکت کردن نشانی ها استفاده کرده باشید نمره مثبتی از این بخش دریافت نخواهید کرد. هر چه بیشتر از ریدایرکت ها دوری کنید رنگ این بخش به سمت سبز متمایل میشود.

Make AJAX cacheable

اگر در حالت جستجوی زنده (AJAX) از کش استفاده کنید در این بخش نمایش داده میشود و میتوانید آن را برطرف کنید و به بهینه سازی سرعت وردپرس کمک کنید.

Remove duplicate JavaScript and CSS

اگر فایل های جاوا اسکریپت و سی اس اس از دو آدرس مختلف لود شوند از این پارامتر امتیاز منفی خواهید گرفت. لود چندباره این کدها باعث اختلال در سرعت سایت شده و لود آن را کاهش میدهد. بهترین کار این است که کدهای جاوا اسکریپت را در یک فایل و کدهای سی اس اس را در یک فایل دیگر قرار دهید تا سرعت لود آن ها افزایش پیدا کندو در نتیجه بهینه سازی سرعت وردپرس نیز به خوبی انجام شود.

Avoid AlphaImageLoader filter

این پارامتر مربوط به مرورگر اکسپلورر است. یکی از خطاهایی که در نسخه های قدیمی مرورگر اکسپلورر وجود داشت این بود که اگر صفحه ای از وب دارای عکس بود و این عکس ها لود نمیشدند بقیه صفحه نیز لود نمیشد. لود صفحه بعد از لود عکس ها اتفاق می افتاد که باعث کلافگی کاربر و صرف زمان زیادی از او میشد. اگر از این خطا دوری کرده باشید از این پارامتر امتیاز مثبت و رنگ سبز دریافت خواهید کرد.

Avoid HTTP 404 (Not Found) error

یکی از خطاهای رایج در وردپرس خطای ۴۰۴ است که به دلایل مختلفی اتفاق می افتد. اگر این خطا در وب سایت تان وجود داشته باشد در این بخش به شما نشان داده میشود که میتوانید آن را برطرف کنید. وجود خطای ۴۰۴ در وردپرس و رفع نکردن آن میتواند به سئوی وب سایت شما آسیب بزند و رتبه آن را نزد گوگل کاهش دهد.

Use GET for AJAX requests

در اغلب وب سایت ها جستجوی ایجکس بر روی حالت POST قرار دارد که باعث بروز این خطا در جی تی متریکس میشود. اگر قصد دارید از تکنولوژی جستجوی ایجکس در وب سایت تان استفاده کنید باید از متد GET بهره بگیرید.

Avoid CSS expressions

استفاده از قابلیت CSS expressions باعث میشود که جی تی متریکس این خطا را به شما نمایش دهد. این خطا به این معنی است که شما با استفاده از این قابلیت میتوانید از متدهای JS و CSS استفاده کنید که در فقط در مرورگر IE قابل استفاده است. اگر جی تی متریکس این خطا را به شما نمایش داد میتوانید آن را برطرف کنید.

Reduce cookie size

اگر حجم کوکی ها بزرگ تر از حالت استاندارد باشد این خطا به شما نمایش داده میشود. اگر به دانش کدنویسی مسلط هستید میتوانید میزان بزرگی کوکی ها را کدنویسی اصلاح کنید.

Make favicon small and cacheable

معمولا آیکن هایی که در وب سایت استفاده میکنید به صورت ثابت هستند و یا اینکه دیر به دیر آن ها تغییر میدهید . به دلیل ثابت بودن این آیکن ها برای مدت طولانی بهتر است که آن ها با کم ترین حجم در کش ذخیره شوند که بار هربار لود شدن افزایش سرعت سایت وردپرس را مختل نکنند.

(Configure entity tags (ETags

با استفاده از تگ هدر مرورگر متوجه خواهد شد صفحه ای که لود شده بر طبق کش آپدیت شده یا خیر؟ اگر مرورگر متوجه شد که آپدیتی صورت گرفته است آن را به طور مستقیم از سرور دریافت میکند و دیگر از کش خوانده نمیشود.

Make JavaScript and CSS external

اگر فایل های جاوااسکریپت و سی اس اس از منابع خارجی دریافت میشوند در این بخش به شما نمایش داده میشود. همانطور که قبلا گفتیم بهتر است که این فایل ها را در سایت خود قرار دهید تا لود شدن آن ها از منابع خارجی باعث کاهش و افت سرعت سایت شما نشود.

Waterfall در GTmetrix

تب بعدی در جی تی متریکس که مورد بررسی قرار خواهیم داد تب Waterfall است . همانطور که در تصویر مشاهده میکنید این تب مربوط به زمان لود فایل های مختلف و تعداد درخواست های http به سرور است.

Keep alive چیست؟

keep alive قابلیتی است که میتوان آن را در وردپرس فعال کرد و باعث شد که کدهای javascript,css,html به صورت خطی خوانده شوند و برای لود آن ها به صورت جداگانه زمان زیادی صرف نشود. فعال بودن این قابلیت در وردپرس باعث افزایش سرعت سایت وردپرس و بهینه سازی سرعت وردپرس خواهد شد.

افزایش سرعت سایت وردپرس | فعال کردن keep alive در وردپرس

برای فعال سازی قابلیت keep alive در وردپرس باید کد زیر را در فایل htaccess و در انتهای آن قرار دهید.

<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
</IfModule>

اگر اين مقاله براي شما مفيد بود در وب سايت کارسازشو آن را لايک کنيد و اگر نياز به آموزش هاي تکميلي يا جديد داشتيد در بخش نظرات آن را بيان کنيد.با ارائه نظرات در بهبود محتوا و کيفيت آن به ما کمک خواهيد کرد. هدف ما ارتقاي دانش و پاسخ به سوالات شماست.

در شرایط حال حاضر کسب و کارهای اینترنتی با رقابتی که ایجاد شده , کسب و کاری برنده این ماراتن خواهد شد که بتواند محتوای حرفه ای و کاربر پسند برای بازدیدکنندگان سایت خود ایجاد کند. نگین حبیب زاده هستم استراتژیست تولید محتوا برای کسب و کارهای تحت وب. بنده و تیم تولید محتوای کارسازشو آماده ارائه خدمات مشاوره و تولید محتوا به کسب و کارهای نوپا در وب هستیم. بنده را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

میخواهم عضو شوم

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۱۳۴۰

ممکن است علاقه مند باشيد :

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *