نوع رتبه بندی سایت ها در موتور جستجوگر گوگل

در جلسه پنجم دوره آموزشی سئو وردپرس  قصد داریم به موضوع نوع رتبه بندی سایت ها نزد موتورهای جستجو بپردازیم ، بسیاری از دانشجویان سئو و صاحبان سایت و کسب وکار اینترنتی به دنبال نوع نگاه گوگل به وبسایت ها هستند ، اینکه این وبسایت از نظرگوگل چه معیار هایی را باید رعایت کند تا مورد توجه قرارگیرد 

روزانه هزاران نفر در تلاش هستند تا وب‌سایتشان را با یک کلمه کلیدی خاص به صفحه اول گوگل منتقل کنند به عبارتی در صدر نتایج گوگل باشند تا بازدید سایتشان افزایش یابد که درنتیجه فروش و درآمد آن‌ها به طبع نیز افزایش خواهد یافت. رقابت بسیار شدید است. در این میان کسی موفق‌تر است که تخصص، تجربه و دانش بیشتری داشته باشد و شخصی که دانش و تجربه بیشتری داشته باشد هرگز دست‌به‌کارهای غیراصولی برای افزایش بازدید نمی‌زند.

گوگل چگونه وب‌سایت‌ها را رتبه بندی می‌کند؟

موتور جستجوی گوگل دارای الگوریتم‌های بسیار پیچیده‌ای جهت تعیین رتبه سایت‌ها می‌باشد. وقتی ما در سایت گوگل کلمه “شارژ ایرانسل” را جستجو می‌کنیم، آن وبسایتی در لینک یک نشان داده خواهد شد که رتبه بیشتری داشته باشد و این رتبه بر اساس یک سری معیار تعیین می‌گردد اکثر این معیارها نزد گوگل به صورت یک راز محفوظ است اما برخی از آن‌ها (حدود ۲۰۰ شاخص) را جهت بهبود وضعیت وب‌سایت‌ها منتشر کرده است تا مدیران وب‌سایت‌ها با توجه به این معیارها سعی در برطرف نمودن مشکلات وب‌سایتشان کنند که درنتیجه شاهد رضایت بیشتر کاربران خواهیم بود

درواقع گوگل به این طریق سعی در افزایش کیفیت وب‌سایت‌ها چه ازنظر ساختاری و چه ازنظر محتوایی کرده است برای مثال قبلاً کسی به نمایش صحیح وب‌سایت در مرورگرهای موبایل اهمیت نمی‌داد اما گوگل اکنون اعلام کرده که این مورد یکی از معیارهای رتبه بندی است به همین دلیل شاهد خواهیم بود که تا چند سال دیگر اکثر وب‌سایت‌ها در موبایل‌ها هم به‌خوبی و بدون به هم ریختگی نمایش داده شوند یا سرعت بار گزاری سایت‌ها افزایش یابد که باید گفت ما همهٔ این‌ها را مدیون گوگل هستیم در واقع اگر این معیارها نبود کمتر کسی حاضر به بهبود وضعیت وب‌سایتش می‌شد اما به خاطر گوگل و بالا بردن رتبه سایت هم که شده مجبور به انجام این کار هستند که به طبع موجب افزایش کیفیت طراحی وب‌سایت‌ها و درنتیجه رضایت کاربران خواهد شد.

از مهم ترین معیارهای موتور جستجو گر:

  • معروفیت و محبوبیت وب سایت
  • تعداد صفحات و مستندات سایت
  • اطلاعات و توضیحات هر صفحه سایت
  • میزان رضایت کاربران و زمان ماندگاری
  • میزان سایت هایی که شما را تایید کردند
  • چقدر در مورد شما در وب صحبت میشود
  • کیفیت مقالات و صفحات سایت شما

امیدواریم که مطالب عنوان شده در این جلسه برای شما مفید واقع شده باشد. هرگونه سوال یا ابهامی در مورد مطالب این جلسه داشتید حتما در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *