در جلسه هفتم از دوره آموزشی سئو وردپرس تصمیم داریم درباره‌ی سئو داخلی سایت صحبت کنیم. در جلسه قبل انواع روش‌های متداول سئو سایت را به طور کلی شرح دادیم و گفتیم که سئو وب سایت با دو روش انجام می‌شود؛ سئو داخلی سایت و سئو خارجی سایت. با ما در کارسازشو همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره‌ی سئو کسب کنید.

سئو داخلی سایت چیست؟

سئو داخلی سایت به مجموعه کارهایی اطلاق می‌شود که در یک وب سایت انجام می‌دهیم تا در شرایط بهینه و استاندارد قرار بگیرد. انجام این کارها سبب می‌شود که وب سایت شما از جانب گوگل مورد تایید قرار گیرد. در ادامه خواهیم گفت که برای سئو داخلی وب سایت چه کارهایی باید انجام داد.

ویژگی‌های عمومی درباره سئو درون یک صفحه

محتوا کپی نباشد

یکی از موارد مهم در سئو داخلی سایت، این است که محتوا کپی نباشد. گوگل تمام تلاش خود را می‌کند که صفحاتی را در صدر نتایج نسان دهد که نیاز کاربران در آن‌ها به طور کامل برطرف شود. اگر شما یک مقاله‌ی کامل و جامع همراه با تصاویر بنویسید، در رتبه‌های برتر قرار خواهید گرفت؛ اما اگر از محتوای کپی استفاده کنید از جانب گوگل جریمه خواهید شد و اعتبار خود را از دست خواهید داد. به هیچ عنوان محتوای کپی در سایت خود قرار ندهید، حداقل از مطالب بازنویسی شده استفاده کنید.

محتوای کپی خط قرمز گوگل است

محتوا باید جذاب باشد

جذابیت محتوا می‌تواند بر سئو داخلی سایت اثرگذار باشد. از کلی گویی پرهیز کنید و دقیقا به مطالبی اشاره کنید که کاربران به دنبال آن‌‌ها هستند؛ به گونه‌ای که کاربر به پاسخ‌های کامل و جامعی برای سوال‌های خود پیدا کند و سوالی در ذهن کاربر، بی‌جواب باقی نماند.

محتوا باید ارزشمند باشد

وقتی می‌خواهیم درباره‌ی یک موضوع، محتوایی تولید کنیم باید به آنچه که کاربران به دنبال آن هستند بپردازیم، صرفا نوشتن محتوایی که در آن یک کلمه‌ی کلیدی تکرار شده ارزشمند نیست. گوگل الگوریتم جدیدی دارد که سئو معنایی نام دارد. توسط این الگوریتم گوگل تشخیص می‌دهد که شما یک محتوای مفید برای کاربران تولید کرده‌اید یا صرفا چند کلمه‌ی کلیدی را در متن خود تکرار کرده‌اید. تولید محتوای ارزشمند و کاربردی می‌تواند بر سئو داخلی سایت شما اثرگذار باشد.

فقط بر کلمات کلیدی متمرکز نشوید و صفحه را بر اساس نیازهای کاربران تنظیم کنید

محتوا باید انحصاری باشد

علاوه بر اینکه محتوای شما باید یونیک و اختصاصی باشد، شما در متن باید به مواردی از سایت خود اشاره کنید تا آن محتوا را انحصاری کنید. منظور از این جمله چیست؟ به طور مثال وقتی در متن خود می‌نویسیم “با ما در کارسازشو همراه باشید” درصورت کپی شدن متن، اسم سایت ما در آن متن قرار دارد و گوگل علاوه بر اینکه آن سایت را جریمه می‌کند به سایت ما نیز اعتبار می‌بخشد.

قرار دادن لینک‌ها به طور صحیح

برخی از افراد با استفاده از جملاتی مثل “این مقاله را از اینجا مطالعه کنید” یا “اینجا کلیک کنید”، به مقالات و صفحات مختلف در سایت خود لینک می‌دهند. این کار صحیح نیست و باید با کلمات درست به صفحات خود لینک بدهید. مثلا اگر درباره‌ی سئو مطالبی از قبل نوشته‌اید و در مقاله‌ی دیگری به این کلید واژه اشاره کردید باید با کلمه سئو به آن صفحه یا دسته لینک دهید.

عناوین محتوای شما بهینه باشد

از عناوین حرفه‌ای استفاده کنید. این موضوع به سئو داخلی سایت شما کمک می‌کند. عناوین باید به گونه‌ای انتخاب شوند که کاربر دعوت به اقدام شود؛ به عنوان مثال اگر فردی به دنبال یافتن مطلبی درباره‌ی سئو باشد و با عنوانی مثل “۱۰ فاکتور مهم سئو در سال ۲۰۲۰” برخورد کند هم ۱۰ فاکتور و هم سال ۲۰۲۰ نظرش را جلب خواهد کرد، چون متوجه می‌شود که این مقاله بروز است و بر اساس اصول جدید سئو گردآوری شده است، پس به احتمال زیاد بر این لینک کلیک خواهد کرد.

از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید

برخی از وب سایت‌ها درباره‌ی کلمات کلیدی متفاوتی مطلب می‌نویسند که هیچ ارتباطی با هم ندارند. شما باید تنها در حوزه‌ی کاری خود محتوا تولید کنید. از کلید واژه‌های مرتبط استفاده کنید و هر کلمه را به صورت هدفمند انتخاب کنید.

ویژگی‌های سئو درون صفحه

سایت کاربرپسند باشد

سایت شما باید کاربرپسند باشد؛ یک سایت باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا برای کاربران جالب باشد؟

  • سرعت بارگذاری باید بالا باشد.
  • چینش محتوا باید زیبا باشد.
  • رنگ و لعاب صفحات بسیار مهم است.
  • همه چیز باید به راحتی در دسترس کاربر قرار بگیرد.

به طور کلی شما باید با UI و UX سایت خود را با دید متفاوتی بررسی کنید و بهترین حالت ممکن را در سایت خود پیاده کنید تا کاربران با محیط زیبایی در سایت شما مواجه شوند. یک ظاهر تماشایی به سئو داخلی سایت شما کمک شایانی می‌کند.

قالب نوشتاری سایت (عناوین)

باید از عناوینی استفاده کنید که به کلیدواژه مرتبط باشد. مثلا اگر کلیدواژه‌ها شما “بازاریابی اینترنتی” باید در عنوان خود به این کلمه و محتوای متن اشاره کنید؛ مثلا اگر عنوانی مثل “بازاریابی اینترنتی چیست؟ | معرفی ۱۰ استراتژی بازاریابی اینترنتی” را انتخاب کنید کاربر متوجه می‌شود که در محتوای شما به چه مطالبی دست خواهد یافت.

تصاویر بهینه از نظر حجم و Alt

یکی از موارد بسیار مهم در سئو داخلی سایت استفاده از تصاویر است. بهتر است که تصاویر خود را با ابزاری مثل tiny png حجم تصاویر را کاهش دهید. نکته‌ی دیگر این است که باید ویژگی Alt را در تصاویر رعایت کنید (یعنی کلیدواژه را در توضیحات عکس قرار دهید).

صفحه استاندارد برای ۴۰۴ سایت

صفحات ۴۰۴ صفحاتی هستند که کاربر یک url را سرچ کرده است و نتوانسته است به محتوای مورد نظر خود دست یابد. این مسئله بسیارمرسوم است که وب سایت ها صفحات ۴۰۴ زیادی داشته باشند. سایت‌های حرفه‌های صفحات ۴۰۴ متعددی تعریف می‌کنند و در این صفحات مقالات مختلفی را که فکر می‌کنند برای کاربران جذاب است را قرار می‌دهند. تا در صورتیکه کاربر به هر دلیلی با صفحه ۴۰۴ مواجه شد به سرعت از سایت شما خارج نشود.

سرعت بارگزاری سایت

یکی از موارد مهمی که می‌تواند در سئو داخلی سایت شما موثر باشد، سرعت بارگزاری سایت است. اگر سرعت بارگزاری سایت شما پایین باشد، کاربران وب سایت شما را به سرعت ترک ‌می‌کنند و اعتبار سایت شما از دید گوگل کاهش می‌یابد.

به دنبال جلب رضایت کاربر باشید

در کل باید به دنبال جلب رضایت کاربران باشید و روی گوگل تمرکز نکنید. اگر کاربری وارد سایت شما شود و در سایت شما بماند، گوگل متوجه می‌شود که این سایت از دید کاربران سایت مفیدی است و به آن اعتبار می‌دهد. با قرار دادن ویدئو، پادکست، تصاویر، لینک‌دهی و … می‌توانید رضایت کاربران را جلب کنید.
در این قسمت هدف ما تشریح نکات مربوط به سئو داخلی سایت بود، در جلسه بعد راجع به سئو خارجی سایت صحبت خواهیم کرد. امیدواریم که نکات بیان شده در این ویدئو برای شما مفید واقع شده باشد. نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *