
امروزه کسب و کارهای بسیاری از بستر اینترنت به منظور معرفی محصولات و ارائهی خدمات به مشتریان خود استفاده میکنند؛ اما عدهای پیش از اینکه آموزش امنیت سایت را ببینند اقدام به راه اندازی وب سایت میکنند و اقدامات لازم جهت افزایش امنیت وبسایت را انجام نمیدهند که این امر میتواند تبعات منفی برای کسب و کارشان به همراه داشته باشد. اما سوالی که برای عدهای از افراد مطرح میشود این است که امنیت وبسایت چیست؟ و چگونه میتوان این امنیت تامین کرد؟ در این مقاله با آموزش امنیت سایت در خدمت شما کاربران گرامی خواهیم بود.
امنیت وبسایت به مجموعه اقداماتی گفته میشود که به منظور حفاظت از سیستمها و شبکه انجام میشود که از نفوذ هکرها، سرقت یا از بین رفتن اطلاعاتتان جلوگیری میکند. البته کسی نمیتواند ادعا کند که یک سیستم همیشه میتواند از حملهی هکرها مصون بماند، اما انجام این اقدامات قطعا احتمال موفقیت هکرها را کاهش میدهد.
متاسفانه عدهای از مدیران وب سایتها بدون گذراندن دورههای آموزش امنیت سایت، اقدام به راهاندازی سایت میکنند، در ادامه دلایل مهم بودن آموزش امنیت سایت را توضیح خواهیم داد.
متاسفانه عدهای از مدیران وب سایت ها اطلاعات کافی درباره امنیت وبسایت ندارند یا آن را مسئلهی کم اهمیتی میدانند؛ این نادیده انگاری موجب میشود که مبتدیترین هکرها بتوانند به وب سایت آنها نفوذ کنند و زحمات چندین سالهی آنها را از بین ببرند. این موضوع باعث بیاعتمادی مخاطبان نسبت به برند و محصول شما خواهد شد؛ زیرا در صورتیکه اطلاعات شخصی یا اطلاعات مالی کاربران به سرقت برود، احتمال اینکه مجددا به برند شما اطمینان کنند بسیار کم خواهد شد.
برای تامین امنیت سایت خود بهتر است از متخصصان کمک بگیرید، اگر تمایل دارید که این کار را خودتان به عهده بگیرید حتما پیش از آغاز کار آموزشهای لازم در این حوزه را دنبال کنید. در ادامه به شما خواهیم گفت که در چه زمینههایی باید آموزش امنیت سایت را ببینید.
حالا که از اهمیت آموزش امنیت سایت پیش از شروع راهاندازی سایت اطلاع پیدا کردید بهتر است شما را با برخی از راهکارهایی که کارشناسان امنیت شبکه به منظور افزایش امنیت وبسایت ارائه میدهند، آشنا کنیم.
1-استفاده از هاستهای مطمئن که شرکتهای معتبر ارائه میدهند.
2-امنیت دامنهی سایت خود را تامین کنید. بهتر است ثبت دامنه به واسطهی شرکتها معتبر انجام شود و همچنین برای دامنه و پنل مدیریتی آن محدودیت اعمال کنید.
3-سایت خود را همواره آپدیت نگه دارید.
4-سیستم مدیریت محتوا، قالبها و افزونهها را از منابع اصلی تهیه کنید و آنها را همیشه بروز نگه دارید.
5-نرمافزارهای خود را نیز همیشه از منابع اصلی تهیه کنید و از نسخههای کرک شده استفاده نکنید.
6-از کلمهی عبور قدرتمند استفاده کنید. حروف کوچک و بزرگ و کاراکترهای مختلف در را در رمز عبور بکار ببرید.
7-از نسخههای اصلی و معتبر آنتی ویروس استفاده کنید.
8-بر یک سرور بیش از یک وب سایت قرار ندهید. در صورتیکه تعداد وب سایتهای شما در یک فضا افزایش یابد امکان افزایش هک شدن شما افزایش مییابد.
9-دسترسی محدود به ادمینهای سایت بدهید. اگر در وب سایت شما چند ادمین فعالیت میکنند لازم نیست که دسترسی کامل به تمام بخشها را به آنها بدهید.
10-از گواهی امنیتی SSL بر روی سایت استفاده کنید. گواهی SSL با الگوریتمهای پیچیده اطلاعات کابران و مدیران سایت را رمزنگاری میکند و از به سرقت رفتن این اطلاعات جلوگیری میکند.
11-به صورت مداوم از وب سایت خود بکاپ بگیرید. این کار باعث میشود که اطلاعات خود را از دست ندهید.