درگاه پرداخت در افزونه EDD , یکی از بخش های مهم در فروشگاه های اینترنتی درگاه پرداخت است. وجود درگاه پرداخت در افزونه های فروشگاه ساز موجب میشود که کاربران بتوانند هزینه محصولات خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند. در این مقاله به تنظیمات درگاه پرداخت در افزونه EDD میپردازیم.
درگاه پرداخت اینترنتی | افزونه EDD
در این قسمت از آموزش افزونه easy digital download قصد داریم به بخش درگاه های پرداخت بپردازیم. درگاه پرداخت در افزونه EDD این امکان را در اختیار مشتریان فروشگاه قرار میدهد که بتوانند به راحتی هزینه محصول را به طور آنلاین پرداخت کنند. افزونه EDD نیز مانند تمام افزونه های فروشگاه ساز مانند ووکامرس دارای درگاه های پرداخت مستقیم و غیر مستقیم است که میتوانید از هر دوی آن ها استفاده کنید.
تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم
اگر از درگاه پرداخت مستقیم استفاده کنید زمانی که مشتری هزینه محصول را واریز میکند مستقیم وارد حساب بانکی شما شده و هیچ واسطه و تاخیر زمانی در بین نیست.
اما اگر قصد استفاده از درگاه های غیر مستقیم بانکی مانند زرین پال , پی پال و… را داشته باشید مبلغی از هزینه به عنوان کارمزد به این درگاه ها تعلق میگیرد و پس از کسر آن مابقی به حساب شما واریز خواهد شد که چند روز زمان صرف این مراحل میشود. برای نصب درگاه های واسط باید در سایت آن ها ثبت نام کنید تا اطلاعات لازم برای شما ارسال شود سپس میتوانید افزونه مورد نظر را نصب کنید.
تنظیمات درگاه پرداخت در افزونه EDD
برای ورود به بخش درگاه های پرداخت وارد پنل مدیریت وردپرس شوید و سپس به بخش دانلودها > پیکربندی < درگاه های پرداخت بروید. در این صفحه دو تب برای شما نمایش داده میشود : عمومی و پی پال استاندارد
تب عمومی
در این تب چند گزینه مربوط به حالت های عمومی درگاه پرداخت برای شما نشان داده شده است که به توضیح هر کدام از آن ها می پردازیم:
حالت آزمایشی
با فعال کردن این گزینه هیچ تراکنش واقعی در فروشگاه انجام نمیشود و تراکنش ها حالت آزمایشی به خود میگیرند. تمام درگاه های پرداخت را میتوانید در حالت آزمایشی قرار دهید اما برخی از آن ها نیاز به فعال کردن حساب آزمایشی خواهند داشت
درگاه های پرداخت
در این بخش ۳ درگاه پرداخت پی پال استاندارد , پرداخت آزمایشی و آمازون به طور پیش فرض در اختیار شما قرار گرفته است که میتوانید یکی از آن ها را انتخاب کنید در غیر این صورت درگاه پرداخت دیگری را نصب کنید. این درگاه های پرداخت پیش فرض به طور بین المللی هستند.
درگاه پرداخت پیش فرض
در منوی کشویی سه درگاه پرداخت به شما نمایش داده میشود که میتوانید یکی از آن ها را انتخاب کنید تا در صفحه پرداخت بارگذاری و در اختیار مشتری فروشگاه قرار بگیرد تا بتواند مبلغ محصول را از طریق آن واریز کند.
نمایش تصویر کارت های قابل پذیرش
در این قسمت با انتخاب یکی از موارد میتوانید تصویر کارت مورد نظر را انتخاب کنید تا در صفحه پرداخت نمایش داده شود.
بعد از انجام تغییرات مورد نظر بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید و به سراغ تب بعدی یعنی پی پال استاندارد بروید.
تب پی پال استاندارد
پی پال استاندارد یک درگاه پرداخت بین المللی است که اگر از آن در فروشگاه تان استفاده کنید موجب جلب اعتماد بیشتر خواهید شد. اگر قصد داشتید که از این درگاه استفاده کنید و دارای کارت پی پال هستید خواندن ادامه مطلب میتواند به شما کمک کند.
ایمیل پی پال
ایمیلی که با آن حساب پی پال خود را فعال کردید را در این بخش وارد کنید.
آدرس عکس پی پال
در این بخش میتوانید با انتخاب و بارگذاری عکس مورد نظر آن را در صفحه پرداخت نمایش دهید.
شناسه پی پال
در بخش شناسه پی پال باید برای فعال کردن انتقال داده پرداخت, شناسه پی پال خود را وارد کنید.
غیر فعال کردن تایید IPN
اگر مشتری فروشگاه قصد پرداخت هزینه را از طریق درگاه بین المللی پی پال داشت اما روند خرید به هر دلیلی کامل نمیشد با فعال کردن این گزینه سایت مجبور به استفاده از روش دیگری برای تکمیل خرید خواهد شد.
مدارک API
در این قسمت میتوانید اطلاعات مربوط به API را وارد کنید. همانطور که در قسمت اول از پیکربندی افزونه EDD گفتیم استفاده از API به این معنی است که شما میخواهید از اطلاعات فروشگاه در جایی دیگر نیز استفاده کنید.
نام کاربری API زنده
نام کاربری زنده paypal را وارد کنید.
رمز عبور زنده API
رمز عبور زنده خود را paypal وارد کنید.
امضای زنده API
در این قسمت باید امضای زنده paypal را وارد کنید.
نام کاربری آزمایشی API
در این بخش باید نام کاربری آزمایشی در paypal را وارد کنید.
رمز عبور آزمایشی در API
باید رمز عبور آزمایشی در paypal را وارد کنید.
امضای آزمایشی API
امضای آزمایشی خود را در paypal را وارد کنید.
پس از وارد کردن تمام اطلاعات بر روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک تا اطلاعات وارد شده ذخیره شوند.
اگر اين مقاله براي شما مفيد بود در وب سايت کارسازشو آن را لايک کنيد و اگر نياز به آموزش هاي تکميلي يا جديد داشتيد در بخش نظرات آن را بيان کنيد.
با ارائه نظرات در بهبود محتوا و کيفيت آن به ما کمک خواهيد کرد. هدف ما ارتقاي دانش و پاسخ به سوالات شماست.
من یه سوالی داشتم،من میخوام روی افزونه edd خودم درگاه بانکی نصب کنم و میخوام که این درگاه بانکی مستقیم باشه شما میدونید چطوریه؟؟
و برامم مهمه که لوگویه سایته خودم روی درگاه بانکی باشه شما چه درگاهی رو پیشنهاد میکنید و اصلا روند نصب درگاه روی این پوسته به چه صورته؟!
سلام خدمت شما کاربر گرامی
برای افزونه Edd پلاگین های درگاه بانکی زیادی وجود دارد ، اگر شما قصد دارید از درگاه های پرداخت مستقیم استفاده کنید ، مثل پاسارگاد ، ملت ، ملی و… میتوانید پلاگین مورد نظر رو خریداری کنید برای مثال افزونه درگاه پرداخت بانک ملت برای EDD رو میتونید از سایت ژاکت تهیه کنید (https://www.zhaket.com/web/mellat-edd) اگر هم درگاه پرداخت مستقیم ندارید میتوانید از درگاه پرداخت واسط استفاده کنید ، مثل زرین پال و پی دات ای ار
در پاسخ به مسئله دوم ، تمام درگاه های بانکی امکان قرار دادن لگو و نام شما وجود دارد
برای دریافت درگاه اختصاصی ابتدا لازمه که گواهی صنعت معدن و تجارت یا همان ای نماد را دریافت کنید سپس به وب سایت یکی از بانک ها مراجعه کرده (پیشنهاد ما پاسارگاد و ملت میباشد) و درخواست درگاه اختصاصی میدهید
اگر برای شما این پروسه مقدور نیست میتوانید از درگاه پرداخت واسط زرین پال استفاده کنید
موفق و پیروز باشید