آموزش اینفوگرافی با گوشی و بهترین سایت ساخت اینفوگرافی در کارسازشو
برای درک بهتر اهمیت اینفوگرافی بهتر است ابتدا به معنی آن بپردازیم، اینفوگرافی از دو کلمه (information ) و (graphic) گرفته شده ، لذا اگر بخواهیم به زبان ساده معنی اینفوگرافی را توضی دهیم باید گفت یک محتواست بر اساس تصاویر و اشکال که درک و فهم بهتری نسبت به موضوع مدنظر به ما میدهد. و هضم و درک محتوا را برای ما راحت و جذابتر میکند
ساخت اینفوگرافی آنلاین موجب می شود تا تمام اطلاعات مورد نظر در قالب یک تصویر یا نمودار به مخاطب منتقل شود. از آن جایی که حافظه دیداری افراد بسیار قوی می باشد ساخت اینفوگرافی آنلاین تبدیل به یکی از مهم ترین ابزارهای تبلیغاتی شده است. در این مقاله علاوه بر بررسی جوانب مختلف اینفوگرافی به معرفی پلتفرم هایی در این خصوص می پردازیم.
اینفوگرافی چیست؟
ساخت اینفوگرافی آنلاین , معرفی ۶ ابزار برتر برای ساخت اینفوگرافی. ساخت اینفوگرافی آنلاین یک روش نوین در تبلیغات و برندینگ محسوب می شود که کاربرد بسیار گسترده ای در این حوزه پیدا کرده است. حافظه دیداری افراد بسیار قوی عمل می کند و زمانی که اطلاعات در قالب تصویر به نمایش در می آید بهتر در ذهن او می نشیند. به همین دلیل اغلب صنایع از این روش برای تبلیغات و معرفی کسب و کار خود استفاده می کنند.
شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید که ارائه اطلاعات با ساخت اینفوگرافی آنلاین موجب تاثیر گذاری به میزان ۴۳% بیشتر از ارائه اطلاعات به وسیله متن است. اگر در شبکه های اجتماعی هستید و قصد دارید که از این رسانه اقدام به تبلیغ محصول کنید بهترین روش استفاده از اینفوگرافی است. زیرا تحقیقات نشان داده که میزان بازدید و لایک این نوع از پست بسیار بیشتر از پست های متنی است.
چگونه اینفوگرافی بسازیم؟
قبل از اینکه اقدام به ساخت اینفوگرافی بزنید باید مراحل مهمی را طی کنید تا این ابزار تبلیغاتی دارای بیشترین تاثیرگذاری بر مخاطب باشد. بدین منظور ماحل زیر را قبل از شروع کار در نظر بگیرید.
شناخت مخاطب
اولین و مهم ترین مرحله در ساخت اینفوگرافی و طراحی آن شناخت مخاطب است. آیا مخاطب شما یک فرد تازه وارد است؟ آیا مخاطب شما در دسته افراد متخصص قرار می گیرد؟ شاید با این پرسش تصور کنید که باید برای هر کدام از این افراد یک اینفوگرافی جداگانه طراحی کنید. اما اینطور نیست. بلکه منظور ما از این پرسش ها این است که باید اینفوگرافی را به نحوی طراحی کنید که تمام افراد متخصص , افراد عمومی , تازه کارها و …. پیام آن را دریافت کنند و برای دریافت این پیام با دشواری مواجه نشوند.
جمع آوری داده ها
در جمع آوری داده ها می توانید از دو منبع استفاده کنید. اولین منبع داده های شخصی شماست و دومین منبع را می توان از داده های شخص ثالث استفاده کرد. اگر قصد دارید از منبع دوم استفاده کنید حتما نام و لینک آن را در پایان اینفوگرافی قرار دهید. در ساخت اینفوگرافی آنلاین این نکته را در نظر داشته باشید که اطلاعات موثق و ارزشمند باشند. در غیر این صورت اینفوگرافی شما فاقد ارزش خواهد بود.
انواع اینفوگرافی | انتخاب قالب
بعد از شناخت مخاطب و جمع آوری داده های صحیح نوبت به انتخاب یک قالب مناسب برای ساخت اینفوگرافی می رسد. قالب های متنوعی بدین منظور وجود دارند که به آن ها اشاره می کنیم.
مقایسه ای
زمانی قالب مقایسه ای را انتخاب کنید که قصد دارید دو موضوع را با یکدیگر مقایسه کنید. این قالب برای نشان دادن تفاوت ها و مزیت ها کاربرد دارد.فلوچارت
هنگامی که قصد دارید یک چرخه را به نمایش بگذارید می توانید از قالب فلوچارت استفاده کنید. این قالب برای نمایش فرآیندها کاربرد وسیعی دارد.گاه شمار
در ساخت اینفوگرافی موقعی از قالب گاه شمار استفاده می شود که قصد دارید یک تاریخچه را روایت کنید. این قالب همان طور که نامش پیداست یک روند را در طول تاریخ و زمان مشخص روایت می کند.نمودار
اگر داده های شما حجم زیادی دارد و باید آن را به گونه ای نشان دهید که تمام افراد از آن سردر بیاورند باید از قالب نمودار استفاده کنید تا پیام اینفوگرافی به خوبی منتقل شود.تصویری سنگین
اگر داده های شما باید به صورت اشکال و تصاویر به نمایش دربیایند باید از قالب تصویری استفاده کنید. زیرا این نوع از قالب های اینفوگرافی بدین منظور طراحی شده اند.
دانلود قالب مناسب پاور پوینت
در این بخش نیاز دارید تا قالب مورد نظر خود را دانلود کنید. ابتدا داده های خود را بررسی کنید سپس اقدام به یافتن قالب مناسب و دانلود آن کنید. پاور پوینت دارای قالب های متنوعی برای موضوعات مختلف است که می تواند به خوبی محتوای شما را منعکس کند.
سفارشی کردن اینفوگرافی
بعد از اینکه تمام مراحل بالا را به دقت انجام دادید نوبت به این می رسد تا تمام اطلاعات خود را در قالب سفارشی سازی کنید. انتخاب رنگ مناسب , فونت مناسب , سایز قلم و …. شمال این سفارشی سازی می شوند. این مرحله باید به دقت انجام شود زیرا انتخاب رنگ نامناسب , تیر نامناسب و حتی سبک نامناسب در فونت می تواند کار شما تحت الشعاع قرار دهد.
قرار دادن منابع , پاورقی و لوگو
همان طور که قبلا به آن اشاره کردیم در صورتی که از منابع شخص ثالث استفاده می کنید باید منبع را ذکر کنید. قرار دادن لینک منبع , قرار دادن لوگو و در صورت نیاز پاورقی از الزامات این مرحله به شمار می رود.
قرار دادن دکمه های شبکه اجتماعی
یکی از مهم ترین عوامل در انتشار اینفوگرافی قرار دادن دکمه شبکه های اجتماعی در آن است. با قرار دادن این دکمه موجب به انتشار گذاری آن توسط کاربران خواهید شد.
آموزش اینفوگرافی با گوشی
در سالهای اخیر گوشیهای هوشمند نقش مهمی در زندگی ما پیدا کردهاند. ما میتوانیم بخش اعظمی از کارهای خود را با استفاده از گوشیهای هوشمند انجام دهیم اما آیا تا کنون به ساخت اینفوگرافیک آنلاین با گوشی فکر کردهاید؟ در این بخش با ما با آموزش اینفوگرافی با گوشی همراه باشید. در ادامه برخی از اپلیکیشنهایی که به کمک آنها میتوانید اینفوگرافیهای زیبایی بسازید و به راحتی خروجی بگیرید را معرفی خواهیم کرد.
اپلیکیشن Canva
شما میتوانید علاوه بر سایت Canva از اپلیکیشن این شرکت نیز استفاده کنید. شما به را. حتی میتوانید فرآیند ثبت نام را انجام دهید و سپس به صدها قالب دسترسی پیدا کنید. ا آنجا که این اپلیکیشن رابط کاربری بسیار خوبی دارد، شما به آسانی میتوانید اینفوگرافیکهای جذابی بسازید و خروجی را به صورت pdf، png و … خروجی بگیرید. این اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید و ios طراحی و در اختیار کاربران قرار گرفته است.
اپلیکیشن Crello
در ادامه آموزش اینفوگرافی با گوشی به معرفی اپلیکیشن Crello میرسیم. این اپلیکیشن علاوه بر داشتن رابط کاربری بینظیر که کار با آن را ساده میکند، برای کاربران بیش از ۵۰۰۰۰ قالب در نظر گرفته و این تنوع میتوانید به بهتر شدن کار شما کمک کند. شما میتوانید با ارتقاء حساب خود به Crello pro از امکانات دیگر این اپلیکیشن استفاده کنید. این اپلیکیشن برای دو سیستم عامل اندروید و ios در دسترس میباشد.
اپلیکیشن Desygner
اپلیکیشن Desygner یکی دیگر از اپلیکیشنهایی است که در ادامهی مباحث آموزش اینفوگرافی با گوشی به شما معرفی میکنیم. این اپلیکیشن برای هر دو سیستم عامل اندروید و ios طراحی شده است. در این اپلیکیشن امکان دسترسی به هزاران قالب برای کاربران وجود دارد . شما میتوانید به راحتی اینفوگرافیهای زیبا طراحی کنید. در این برنامه میتوانید خروجی را به صورت pdf، png و jpg بگیرید و در هر جا که میخواهید استفاده کنید.
بهترین سایت های اینفوگرافی
حتما تا به اینجای مطلب به اهمیت ساخت اینفوگرافی ها پی برده اید و قصد دارید که شما هم از این روش برای تبلیغات استفاده کنید. واقعیت این است که روش های زیادی برای ساخت این نوع از تبلیغات وجود دارد که یکی از آن ها استفاده از پلتفرم هایی برای این منظور است.
ساخت اینفوگرافیک آنلاین
قعطا همهی وقت کافی برای این نداریم که نرمافزارهایی مثل ایلاستریتور، فتوشاپ یا … که برای رسم اینفوگرافی به کار میروند را یاد بگیریم و همچنین عاقلانه به نظر نمیرسد که بخواهیم برای رسم یک یا چند اینفوگرافی، چند نرمافزار یاد بگیریم. دنیای اینترنت پر از وبسایتهایی است که برای شما امکان ساخت اینفوگرافیک آنلاین را فراهم میکند که بتوانید به راحتی یک اینفوگرافی خوب را رسم کنید و مورد استفاده قرار دهید. در ادامه برخی از سرویسها را معرفی میکنیم:
سایت visualize.me
این سرویس نوع متفاوتی از اینفوگرافی را میسازد. تمرکز اصلی این وب سایت روی ساخت رزومه است. شما با استفاده از این سایت میتوانید با ساخت اینفوگرافیک آنلاین یک رزومه فوقالعاده بسازید. برای این کار تنها لازم است اطلاعات مورد نیاز را در فرم موجود در سایت وارد کنید تا یک رزومهی اینفوگرافیکی داشته باشید. در این سرویس قابلیت اتصال به سایت لینکدین وجود دارد که یک امتیاز بزرگ محسوب میشود.
سایت myjuicebox.io
سرویس juicebox یکی دیگر از سرویسهای ساخت اینفوگرافیک آنلاین است. با عضویت در این سایت و پر کردن فیلدهای مورد نظر به راحتی میتوانید با استفاده از این سرویس اینفوگرافهای زیبایی طراحی کنید. البته در یک بازهی زمانی چند روزه امکان استفاده از سرویس رایگان این سایت را دارید.
سایت Snappa
سایت snappa.com یکی از سرویسهای ساخت آنلاین اینفوگرافی است. امکان استفادهی رایگان از این سایت برای کاربران فراهم شده، اما دسترسیها محدود است و ممکن است به برخی از فایلها دسترسی نداشته باشید. این سایت رابط کاربری بسیار سادهای دارد و کاربران مبتدی به راحتی میتوانند از این وبسایت استفاده کنند و خروجی مورد نظر خود را از سایت بگیرند.
سایت Befunky
سایت befunky یکی از سرویسهای حرفهای ساخت اینفوگرافی آنلاین است. در این سایت علاوه بر امکان ساخت اینفوگرافیهای جذاب، به شما آموزش گام به گام ایجاد کردن جلوههای حرفهای را هم میدهد.
Canva
برای استفاده از این پلتفرم ابتدا باید در آن ثبت نام کنید. پلتفرم Canva امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار می دهد که با توجه به نیاز خود می توانید از آن ها استفاده کنید. تمام قالب های مورد نظر در این سایت موجود هستند که می توانید یکی از آن ها را براساس نوع داده های خود انتخاب کنید. بسیاری از عناصر موجود در قالب ها قابلیت جایگزینی دارند و شما می توانید برای برخی از آن ها نیز هزینه پرداخت کنید.
Venngage
پلتفرم Venngage امکانات ابتدایی را در اختیا شما قرار می دهد. می توانید با همین امکانات اقدام به ساخت اینفوگرافی آنلاین کنید و یا با خرید اشتراک امکانات خود را افزایش دهید. این پلتفرم مانند تمام پلتفرم ها دارای قالب های متنوعی برای انتخاب و ساخت اینفوگرافی آنلاین است.
Piktochart
سایت Piktochart برای افرادی که تخصص کافی در ساخت اینفوگرافی آنلاین ندارند بسیار مناسب است. زیرا محیط کاربری ساده ای دارد و شما می توانید کشیدن و رها کردن عناصر مدنظر اقدام به تکمیل اینفوگرافی خود کنید. وجو سایزهای مختلف از ویزگی های این پلتفرم محسوب می شود.
easel.ly
هنگامی که وارد سایت easel.ly می شود دو انتخاب در اختیار شما قرار می گیرد. گزینه هایی به نام ساخت پروژه و قالب های آماده. اگر در ساخت اینفوگرافی تبحر دارید می توانید با انتخاب گزینه اول اقدام به طراحی و ساخت اینفوگرافی آنلاین کنید. در غیر این صورت به شما پیشنهاد می کنیم که از قالب های آماده استفاده کنید و با سفارشی سازی آن را به هدف خود نزدیک کنید.
Visme
سایت Visme عمر زیادی ندارد و به تازگی به جمع پلتفرم های ساخت اینفوگرافی پیوسته است. دو امکان برای استفاده از این پلتفرم وجود دارد. رایگان و اشتراکی. زمانی که حساب کاربری خود را ارتقا می دهید امکانات بیشتری در اختیار شما قرار می گیرد که به وسیله آن می توانید اینفوگرافی زیباتری بسازید.
infogr.am
می توان گفت تقریبا اغلب پلتفرم ها دارای امکانات مشابهی هستند. اما برخی از آن ها حرفه ای تر و مناسب برای افراد حرفه ای و متخصص و برخی دیگر نیز دارای محیط کاربری ساده و برای افراد مبتدی است. اما پلتفرم infogr.am در دسته اول قرار دارد و برای افرادی مناسب است که تبحر کافی در زمینه ساخت اینفوگرافی آنلاین را دارند. اگر تازه وارد هستید کار کردن با این پلتفرم زمان زیادی نیاز دارد.
نکات مهم در ساخت اینفوگرافی آنلاین
از نکات مهمی که می توان در ساخت اینفوگرافی آنلاین به آن اشاره کرد این است که باید از محتوای متنی و تصویری به یک میزان استفاده کرد. اشتباه رایجی که اغلب افراد در ساخت این ابزار تبلیغاتی مرتکب می شوند این است که این تعادل را رعایت نمی کنند و با بیشتر کردن محتوای متنی نسبت به تصویر و بالعکس موجب عدم پیام رسانی صحیح می شوند. این مساله نه تنها پیام اینفوگرافی را به خوبی نمی رساند بلکه موجب تحت تاثیر قرار دادن زیبایی آن نیز می شود. زیرا یکی از اصول مهم در ساخت اینفوگرافی بکارگیری همزمان متن و تصویر است.
نکته دومی که می توان به تاثیر گذاری بیشتر این ابزار کمک کند این است که حتما از دکمه های اشتراک گذاری استفاده کنید. این مساله ای است که برخی از افراد به آن اهمیت نمی دهند و آن را نادیده می گیرند. اشتراک گذاری اینفوگرافی نقش مهمی در بازنشر آن دارد.
اگر اين مقاله براي شما مفيد بود در وب سايت کارسازشو آن را لايک کنيد و اگر نياز به آموزش هاي تکميلي يا جديد داشتيد در بخش نظرات آن را بيان کنيد.با ارائه نظرات در بهبود محتوا و کيفيت آن به ما کمک خواهيد کرد. هدف ما ارتقاي دانش و پاسخ به سوالات شماست.
سوالات متداول کاربران :
۱-اینفوگرافی چیست؟ و چگونه میتوان اینفوگرافی ساخت؟
اینفوگرافی نوعی از محتواست که به صورت تصویر و عکس منتشر میشود. برای ساخت اینفوگرافی از ابزارهای مختلف میتوان بهره برد. از جمله این ابزارها میتوان به فتوشاپ ، پاور پوینت و…. اشاره کرد
۲-آیا اینفوگرافی تاثیری در سئوی سایت ما دارد؟
اینفوگرافی نیز یک نوع محتواست ، و گوگل به راحتی متوجه این محتوا میشود، شما اگر در قسمت سرچ های گوگل کلمه ای خاص را جستجو کنید متوجه خواهید شد گوگل تمام تصاویر مربوط به مورد سرچ شده شما را برای نمایش لیست میکند، این یعنی هوش مصنوعی گوگل به خوبی متوجه ارتباط تصاویر میشود و قطعا اینفوگرافی یکی از بهترین روش ها برای جذب ترافیک و برند شدن سایت است.
۳-آیا کار با نرم افزارهای ساخت اینفوگرافی نیاز به متخصص شدن است؟
خیر دوستان هیچ نیازی به متخصص شدن در ابزارهایی مثل فتوشاپ ، یا پاورپوینت نیست . هر چند مسلط بودن به این ابزارها بسیار مفید است ، اما با حداقل ها هم میتوان به خروجی خوبی رسید
سلام، سپاس بابت محتوایی که نوشتید
ممنون میشم درباره این موضوع یک دوره آموزشی حرفه ای یا ویدئویی که بهتر ساخت اینفوگرافی رو یاد بگیریم معرفی کنید
روزتون بخیر
با سلام، حتما این موضوع رو بررسی میکنیم و شرایطش باشه در اختیار کاربران قرار میدیم
مقاله ای که نوشتید درباره چگونه اینفوگرافی بسازیم خوبه اما به عنوان یک کاربر من با ویدئو بیشتر حال میکنم اگر ممکنه یه ویدئو خوشکل برای اینفوگرافی بسازید میتونید تو اپارات و سایت های ویدئویی دیگه هم منتشرش کنید
مچکرم از اظهار نظرتون جناب امیر حتما برررسی میکنیم
سلام وقتتون بخیر ، میشه درباره ساخت اینفوگرافیک با گوشی هم یه آموزش درست کنید. البته پیشنهاد میکنم که این اموزش ویدئویی باشه که تعامل بهتری برقرار بشه
ممنون بابت مقاله خوبتون
سلام بعضی از سایت ها باز نمیشن مشکل چی هستش؟
با سلام ، با استفاده از تغییر ip میتونید وارد بشید
موفق باشید
خیلی از شما متشکرم خیلی عالی بود
سلام – میشه یه ویدئو از نحوه درست کردن اینفوگرافی از یکی از این وبسایت ها در مقاله قرار بدید؟
سلام – باتوجه به خاص بودن آموزش سعی خواهیم کرد این مورد رو هم برای کاربران عزیز قرار بدیم
موفق باشید