در سالهای اخیر کسب و کارهای اینترنتی رونق بیشتری گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید کالاهای مورد نیاز خود از سایتها و فروشگاههای اینترنتی استفاده میکنند. ممکن است شما هم تصمیم گرفته باشید از بستری که اینترنت برای راهاندازی انواع کسب و کارهای اینترنتی فراهم آورده است، به منظور کسب درآمد اینترنتی استفاده کنید. کسانی که وب سایت خود را راهاندازی میکنند برای اینکه بتوانند وجه حاصل از فروش کالا یا خدمات خود را دریافت کنند به درگاههای پرداخت اینترنتی نیاز دارند.
درگاههای پرداخت اینترنتی ۲ دسته هستند، درگاه پرداخت مستقیم و درگاه واسط پرداخت. در این مقاله سعی داریم درگاههای پرداخت آنلاین را به شما عزیزان معرفی کنیم تا بتوانید بهترین و سریعترین درگاه پرداخت اینترنتی را در سایت خود نصب و راهاندازی کنید؛ و همچنین از دلایل برتر بودن درگاه واسط پرداخت برای کسب و کارهای نوپا صحبت خواهیم کرد.
درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
درگاه پرداخت اینترنتی یک ابزار تجارت الکترونیک است که برای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و کاربران این امکان را فراهم میکند تا بتوانند مبادلات مالی را در سطح اینترنت به راحتی انجام دهند. همهی دارندگان کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب میتوانند با داشتن رمز دوم (رمز پویا برای خریدهای بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان)، کد اعتبارسنجی (CVV2) و تاریخ انقضاء کارت، میتوانند هر نوع خرید اینترنتی را انجام دهند.
مزایای درگاه پرداخت اینترنتی
کسب و کارهای آنلاین با استفاده از درگاه های پرداخت اینترنتی توانسته اند با مشتریان خود تعامل بیشتر و راحت تری داشته باشند. بدون درگاه های پرداخت امن اینترنتی، فروشگاه های اینترنتی دیگر معنا نخواهند داشت. درگاههای پرداخت آنلاین این امکان را فراهم کرده است که پرداختهای آنلاین در هر زمان از روز انجام شوند و به انجام معاملات سرعت بخشیده است.
انواع درگاههای پرداخت اینترنتی
بانکها و شرکتهایی که مجوز ارائهی درگاههای پرداخت آنلاین را داشته باشند، میتوانند این خدمات را به وبسایتهای مختلف ارائه دهند. همانطور که گفتیم درگاههای پرداخت اینترنتی به ۲ دستهی درگاههای پرداخت مستقیم با مجوز PSP و درگاههای واسط پرداخت تقسیم میشوند. در ادامه این درگاهها را معرفی خواهیم کرد.
درگاههای پرداخت با مجوزPSP چیست؟
شرکتهای PSP (Payment Service Provider) شرکتهایی هستند که به صورت رسمی اجازهی ارائه درگاه پرداخت اینترنتی را دارند. در واقع هر پرداخت اینترنتی که صورت میگیرد توسط درگاههای پرداخت این شرکتها است و شرکتهای ارائه دهندهی درگاه واسط پرداخت باید با این شرکتها قرارداد ببندند تا بتوانند به مشتریان خود خدمات بدهند. شرکتهای ارائه کنندهی درگاه پرداخت مستقیم، برای تراکنشهای انجام شده، کارمزدی از وب سایتها دریافت نمیکند.
درگاه پرداخت واسط چیست؟
درگاه واسط پرداخت شرکتهایی هستند که بعد از عقد قرارداد با شرکتهای PSP، درگاههای پرداخت را از آنها دریافت میکنند و در اختیار کسب و کارهای آنلاین قرار میدهند. برای افرادی که به تازگی کسب و کار خود را آغاز کردهاند، توصیه میشود که از درگاه واسط پرداخت استفاده کنند. درگاههای واسط پرداخت معمولا برای هر تراکنش بین ۰.۵ تا ۲ درصد کارمزد دریافت میکنند. در ادامه مقاله درباره دلایل برتری درگاههای واسط پرداخت برای کسب و کارهای نوپا را توضیح خواهیم داد.
کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی
بحث کارمزد درگاههای پرداخت اینترنتی یکی از مواردی که برای بسیاری از مدیران وب سایت ها از اهمیت زیادی برخوردار است. قطعا بسیاری ترجیح می دهند که برای تراکنش هایی که در طول روز دارند، کارمزدی پرداخت نکنند. در این قسمت بررسی خواهیم کرد که کامزد در درگاه های پرداخت مستقیم و واسط به چه صورت است:
کارمزد درگاه پرداخت مستقیم
یکی از مزایای درگاه های پرداخت مستقیم این است که هیچگونه کارمزدی برای تراکنش ها از وب سایت ها دریافت نمی کنند.
کارمزد درگاه واسط پرداخت
یکی از دلایلی که مدیران وب سایت ها از درگاه واسط پرداخت استفاده می کنند این است که برای دریافت این درگاه ها نیاز نیست پروسه اداری زمانبری را طی شود و به راحتی می توانند درگاه پرداخت را در سایت خود نصب و راه اندازی کنند. اما شرکت های ارائه دهنده این خدمات، به دلیل اینکه این پروسه را برای شما کوتاه می کنند در ازای آن از شما کارمزد دریافت می کنند. این کارمزد بسته به سیاست های هر شرکت متفاوت و بین بین ۰.۵ تا ۲ درصد است.
شرکت های ارائه دهنده این خدمات این امکان را فراهم کرده اند که مدیران سایت ها انتخاب کنند این کارمزد توسط خودشان یا مشتری ها سایت پرداخت شود. در صورتیکه تمایل دارید این کارمزد توسط مشتریان پرداخت شود، با ورود به پنل کاربری می توانید این گزینه را فعال کنید.
درگاه پرداخت چگونه کار میکند؟
در این قسمت برای شما توضیح خواهیم داد که درگاه مستقیم و درگاه واسط پرداخت آنلاین چگونه کار میکنند؟ در واقع کارکرد این دو نوع درگاه پرداخت متفاوت نیست و مراحل زیر از زمان پرداخت تا تایید پرداخت اتفاق میافتد:
- مشتری بر دکمه خرید و در صفحهی پرداخت، اطلاعات کارت خود را وارد میکند.
- دادههای مشتری پس از رمزنگاری به PSP ارسال میشود.
- دادههای تراکنش از PSP به بانک صادرکنندهی کارت فرستاده میشود.
- بانک اطلاعات را بررسی میکند و آنها را تایید یا رد خواهد کرد.
- در صورت تایید شدن اطلاعات توسط بانک، پاسخ از طریق PSP به وب سایت پذیرنده ارسال میشود.
- در آخر مبلغ خرید از حساب مشتری کسر میشود به حساب مدیر سایت پذیرنده منتقل میشود.
درگاه پرداخت با تسویه آنی
بسیاری از مدیران وب سایت ها به دنبال پیدا کردن درگاه پرداخت با تسویه آنی هستند، ما در این قسمت می خواهیم پاسخ این سوال را بدهیم. پیش از اینکه به سراغ پاسخ این سوال برویم شما را با روند تسویه حساب بانک ها آشنا می کنیم. تسویه حساب بانک ها برای دارندگان دستگاه های کارتخوان و درگاههای پرداخت اینترنتی به این صورت است که در انتهای روز حساب ها بررسی و فرآیند تسویه حساب بین ساعت ۱۲ تا ۴ بامداد انجام می شود. به همین دلیل هیچ درگاه پرداختی همان لحظه که شما درخواست را ارسال می کتید، با شما تسویه نمی کنند.
درگاه پرداخت مستقیم که از بانک ها دریافت می کنید، تسویه حساب را در همان فاصله زمانی ۱۲ تا ۴ بامداد انجام می دهند. درگاه های واسط پرداخت، برای تسویه حساب سیاست های متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال در درگاه زرین پال تا چند ماه گذشته نمی توانستید تعیین کنید که تسویه حساب به صورت آنی انجام شود و باید هر بار درخواست را ارسال می کردید و بعد از تقریبا ۴ روز به حساب واریز میشد؛ اما در آخرین آپدیت شما می توانید گزینه ی پرداخت آنی را انتخاب کنید و طبق سیاست های این شرکت، واریز برای شما در سریعترین حالت ممکن انجام می شود.
بهترین درگاه واسط پرداخت برای تسویه آنی: زرین پال
لیست درگاه های پرداخت اینترنتی
حالا که با مفهوم درگاه پرداخت اینترنتی، مزایا و نحوه ی کارکرد درگاه پرداخت برای کسب و کارهای آنلاین، آشنا شدید؛ تصمیم داریم لیستی از درگاههای پرداخت اینترنتی فعال در ایران را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
درگاه پرداخت مستقیم | درگاه واسط پرداخت |
|
|
بهترین درگاه پرداخت اینترنتی
در این قسمت به معرفی برخی از بهترین درگاههای پرداخت آنلاین میپردازیم.
کدام درگاه بانکی بهتر است
در اینجا برخی از درگاههای پرداخت مستقیم را معرفی میکنیم:
به پرداخت ملت
به پرداخت ملت یکی از زیر مجموعههای بانک ملت است که از سال ۱۳۸۴، مجوزهای لازم برای ارائه خدمات پرداخت الکترونیکی (PSP) را دریافت کرده است. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میتوانید وجوه تراکنشهای موفق را به صورت ریز یا سر جمع دریافت کنید.
- به صورت لحظهای میتوانید از تراکنشهای انجام شده، استعلام بگیرید.
- امکان واریز مبلغ خرید به صورت درصدی، به حسابهای مختلف فراهم شده است.
- به سایت پذیرنده، خدمات آنلاین ارائه میشود.
- از طریق وب سرویس میتوانید اطلاعات مربوط به تراکنشها را دریافت کنید.
مدارک مورد نیاز برای دریافت درگاه از به پرداخت ملت
- داشتن وب سایت رسمی و فعال برای فروش کالاها و خدمات
- دریافت نشان اعتماد الکترونیک کسب و کارهای اینترنتی
- دارا بودن حساب بانکی
- دارا بودن مدارک هویتی به منظور احراز هویت اشخاص حقیقی و حقوقی
تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ)
تجارت الکترونیک پارسیان فعالیت خود را از سال ۱۳۷۹ آغاز کرده است. این شرکت یکی از زیر مجموعههای بانک پارسیان بوده و زیر نظر این بانک اداره میشود. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برخورداری از استانداردهای امنیتی برای تبادل تراكنشهای مالی
- امکان انجام پرداخت شناسه دار با الگوریتم های توافقی
- امكان استعلام وضعیت یك تراكنش در هر زمان به منظور اطمینان از صحت تراكنش
پرداخت الکترونیک پاسارگاد
پرداخت الکترونیک پاسارگاد یکی از زیر مجموعههای بانک پاسارگاد است که از سال ۱۳۸۴، مجوزهای لازم برای ارائه خدمات پرداخت الکترونیکی (PSP) را دریافت کرده است. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میتوانید ریز تراکنشها را از طریق وب سرویس یا از طریق سیستم گزارشات پنل مشاهده کنید.
- در پایان روز مجموع تراکنشها به حساب پذیرنده واریز میشود.
مدارک مورد نیاز برای دریافت درگاه پرداخت الکترونیک پاسارگاد
- سند مالکیت یا اجاره نامه به نام صاحب نماد با بستگان درجه یک
- دارا بودن مجوزهای لازم در خصوص فعالیت و دریافت نشان اعتماد الکترونیک
- دارا بودن حساب در یکی از بانکهای عضو شتاب
- دارا بودن مدارک هویتی به منظور احراز هویت اشخاص حقیقی و حقوقی
بهترین درگاه پرداخت واسط
در اینجا برخی از درگاههای پرداخت واسط را معرفی میکنیم:
رایان پی
رایان پی با بهرهگیری از تجربه و توانایی سالها هندل کردن تراکنشهای شرکتهای بزرگی مثل ایرانسل، همراه اول، بانک ملت و دهها شرکت پر تراکنش دیگر یکی از مطمئنترین درگاههای پرداخت واسط در بازار تجارت الکترونیک ایران است. برای ساخت درگاه پرداخت رایان پی کافی است، درخواست خود را در سایت ثبت کنید و بعد از احراز هویت، کمتر از ۲ ساعت درگاه فعال خود را دریافت کنید.از ویژگی مهم خدمات ارائه شده توسط رایان پی، میتوان به مدیریت ۹۹ تراکنش همزمان در ثانیه با بیشترین پایداری اشاره کرد. با این ویژگی کسب و کارهایی که فروش بالایی دارند، دیگر نگران شکست در پرداخت نخواهند بود.
مزایای درگاه پرداخت رایان پی :
- روال تسویه روزانه
- بهرهگیری از قوی ترین سیستمهای تضمین امنیت اطلاعات
- سازگاری با تمامی صفحات نمایش اعم از موبایل، تبلت و رایانه (ریسپانسیو)
- سرعت بالای انجام تراکنش
- صحت بالای ۹۹٫۵ درصدی تراکنشها
- کارمزد یک درصد تا سقف ۶ هزارتومان
- پشتیبانی حرفهای و مناسب
- لینک پرداخت
- افزونههای آماده برای وردپرس و نمونه کد API
- فرایند ساده مراحل ثبت نام
لینک پرداخت نیز سرویس دیگری از رایان پی است که به دارندگان کسبوکاری که دارای وب سایت نیستند اجازه میدهد از طریق درگاه پرداخت هزینه خود را دریافت کنند. بیشترین کاربرد این سرویس برای ادمینهای اینستاگرام و تلگرام است.دشت رایانپی یک اکوسیستم و رویکرد جدید در حوزه پرداخت است که با بهرهگیری از جدیدترین مفاهیم حوزه تجارت الکترونیک و پرداخت طراحی شده و هدف آن فراهم آوردن بستری است که در آن کسب و کارها و ارائه دهندگان خدمات میتوانند با بهرهگیری از امکانات نرمافزاری و سختافزاری و از طریق ارائه خدمات و مزایای ویژه به مشتریان خود، بر تعداد مشتریان جدید، میزان رضایتمندی و وفاداری آنها، تعداد و مبلغ خرید مشتریان کنونی خود بیافزایند تا در نهایت به عایدی بیشتری دست یافته و به کسب و کار خود توسعه بخشند.
Pay.ir
Pay.ir یک درگاه واسط پراخت است و از زیر مجموعههای شرکت پرداخت الکترونیک سامان به شمار میرود. حتی کسب و کارهای بزرگی مانند پونیشا، افق کوروش و … نیز از این درگاه پرداخت استفاده میکنند. برای استفاده از خدمات این شرکت کافی است که در سایت عضو شوید و پروفایل خود را تکمیل کنید؛ پس از آن درگاه پرداخت در اختیار شما قرار میگیرد. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرده:
- طراحی پلاگینهای مناسب برای انواع سیستمهای مدیریت محتوا
- کارمزد ۱ درصد مبلغ تراکنش تا سقف ۷۰۰۰ تومان
- ارائه درگاه پرداخت شخصی
زرین پال
وب سایت زرین پال نیز ارائه دهندهی خدمات درگاه واسط پرداخت است. این گروه نیز از زیر مجموعههای شرکت پرداخت الکترونیک سامان است. برای استفاده از خدمات این شرکت کافی است که در سایت عضو شوید و پروفایل خود را تکمیل کنید؛ پس از آن درگاه پرداخت در اختیار شما قرار میگیرد. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرده:
- امنیت بالای این درگاه پرداخت
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
- پلاگینهای متنوع برای سیستمهای مدیریت محتوای مختلف
- ضمانت پرداخت به خریدار (تضمین بازگشت وجه به خریدار)
- تسویه حساب به صورت رایگان در ماه اول
- امکان برداشت آنی از حساب فقط برای کاربرانی که زرین کارت دارند
آیدی پی
آیدی پی فقط ارائه دهندهی درگاه پرداخت شخصی است. شما با ثبت نام در این سایت، میتوانید بدون داشتن وب سایت درگاه پرداخت شخصی برای خود داشته باشید. کافی است که در سایت ثبت نام و پروفایل خود را تکمیل کنید، سپس میتوانید لینک درگاه پرداخت شخصی خود را برای دیگران بفرستید. این درگاه پرداخت برای کسب و کارهایی که در اینستاگرام و تلگرام فعالیت میکنند و وب سایتی ندارند، میتواند بسیار مفید باشد. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرده:
- امکان انتخاب حساب مقصد برای واریز در صفحه پرداخت شخصی
- انتخاب لینک دلخواه برای صفحه پرداخت شحصی
- امکان نمایش آیکن شبکههای اجتماعی، سایتها و وبلاگها
- درصورت تایید مدارک و احراز هویت، امکان جا به جایی وجه تا ۵۰ میلیون تومان
زیبال
زیبال یک شرکت دانشبنیان ارائه دهندهی درگاه واسط پرداخت است. این شرکت از سال ۱۳۹۷ به مشتریان خود خدمات مربوط به درگاه پرداخت اینترنتی را ارائه میدهد. برای دریافت درگاه پرداخت از این شرکت کافی است در وب سایت آن ثبت نام کنید و بعد از تکمیل پروفایل، درگاه پرداخت در اختیار شما قرار میگیرد. از جمله ویژگیهای این درگاه پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرده:
- کارمزد ۱ درصد مبلغ تراکنش تا سقف ۴۰۰۰ تومان
- امکان تسویه حساب به صورت روزانه
- امکان تسهیم مبالغ واریزی به یک یا چند حساب بدون محدودیت بانکی
- طراحی پلاگینهای متنوع، متناسب با انواع سیستمهای مدیریت محتوا
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
درگاه آقای پرداخت
آقای پرداخت یک درگاه واسط پرداخت است که زیر نظر شرکت وب میزبان گیل فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ آغاز کرد. برای دریافت خدمات این شرکت، کافی است در سایت عضو شوید، پس از تایید شماره تلفن و دریافت مدارک، شما می توانید برای دریافت درگاه، درخواست دهید و به راحتی درگاه را دریافت و نصب کنید. از جمله خدماتی که این شرکت ارائه می دهد به موارد زیر می توان اشاره کرد:
- ارائه دو پلن پایه و توافقی که شما می توانید بسته به نیاز خود یکی از آن ها را انتخاب کنید.
- کارمزد ۱ درصد با سقف ۵۰۰۰ تومان در پلن پایه
- ارائه پلاگین های مختلف مطابق با انواع سیستم های مدیریت محتوا
- امکان تسویه اتوماتیک بدون مراجعه به پنل کاربری
- ارائه صفحه پرداخت شخصی
- ایجاد دکمه پرداخت یا همان فرم پرداخت با چند کلیک ساده در سایت آقای پرداخت
- واریز وجوه درخواستی به صورت روزانه
- بسته به اینکه کاربر سطح طلایی، نقره ای یا برنزی باشید، زمان تسویه حساب متفاوت خواهد بود و از ۳ تا ۲۴ ساعت برای این کاربران متفاوت است.
مزایای درگاه واسط پرداخت
همهی کسب و کارهای اینترنتی میتوانند از درگاه واسط پرداخت و بانکی برای پرداختهای سایت خود استفاده کنند؛ اما چرا توصیه کردیم که در ابتدای راه از درگاه واسط پرداخت استفاده کنید؟ مزایای این نوع از درگاههای پرداخت آنلاین چیست؟
ثبت نام آنلاین
برای استفاده از درگاه واسط پرداخت نیازی به مراجعه حضوری به شرکتها نیست و میتوانید به صورت اینترنتی ثبت نام را انجام دهید.
عدم نیاز به مجوز
بدون نیاز به مجوزهایی مانند نماد اعتماد الکترونیک (که اخذ آنها فرآیندی زمانبر است) میتوانید درگاه واسط پرداخت را دریافت کنید.
راهاندازی سریع
برای اخذ درگاههای بانکی، شما علاوه بر مجوزهای مختلف و مراجعهی حضوری، باید مدت زمان زیادی را منتظر این باشید که درگاه پرداخت را راهاندازی کنید؛ اما در درگاه واسط پرداخت، این فرآیند بسیار سریع انجام میشود و شما به راحتی میتوانید درگاه پرداخت را نصب و راهاندازی کنید.
پیشتیبانی از انواع سایتها
یکی از ویژگیهای مهم درگاههای واسط پرداخت این است که افزونههای مناسب برای هر نوع سیستم مدیریت محتوایی از سوی شرکت ارائه دهندهی خدمات، فراهم شده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت؛ اما برای درگاههای پرداخت مستقیم بعد از دریافت درگاه، باید درگاه پرداخت را کدنویسی و طراحی کنید.
جمعبندی نهایی درباره درگاه های واسط
در این مقاله سعی کردیم که شما را با انواع درگاههای پرداخت اینترنتی آشنا کنیم. همانطور که گفتیم درگاههای پرداخت به دو دستهی درگاههای پرداخت مستقیم و درگاه واسط پرداخت تقسیم میشوند. درگاههای پرداخت مستقیم مزایای زیادی دارند که یکی از آنها این است که بابت تراکنشهای انجام شده، کارمزدی پرداخت نمیکنید؛ اما پروسهی دریافت این نوع درگاههای پرداخت بسیار زمانبر است و حتما باید وب سایت شما نشان اعتماد الکترونیک را داشته باشد.
برای رفع این مشکل شرکتهایی به عنوان واسط میان وبسایتها و شرکتهای PSP هستند که به راحتی میتوانید از آنها درگاه پرداخت بگیرید. پس اگر به تازگی کسب و کار خود را راهاندازی کردهاید بهتر است از درگاه واسط پرداخت استفاده کنید و خود را درگیر پروسهی زمانبر و خسته کنندهی دریافت درگاه پرداخت مستقیم نکنید. اگر تجربهای در استفاده از این درگاهها دارید، با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول درباره درگاه های واسط پرداخت
۱-درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
درگاه پرداخت اینترنتی یک ابزار تجارت الکترونیک است که برای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و کاربران این امکان را فراهم میکند تا بتوانند مبادلات مالی را در سطح اینترنت به راحتی انجام دهند. همهی دارندگان کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب میتوانند با داشتن رمز دوم (رمز پویا برای خریدهای بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان)، کد اعتبارسنجی (CVV2) و تاریخ انقضاء کارت، میتوانند هر نوع خرید اینترنتی را انجام دهند.
۲-درگاه پرداخت واسط چیست؟
درگاه واسط پرداخت شرکتهایی هستند که بعد از عقد قرارداد با شرکتهای PSP، درگاههای پرداخت را از آنها دریافت میکنند و در اختیار کسب و کارهای آنلاین قرار میدهند. برای افرادی که به تازگی کسب و کار خود را آغاز کردهاند، توصیه میشود که از درگاه واسط پرداخت استفاده کنند. درگاههای واسط پرداخت معمولا برای هر تراکنش بین ۰.۵ تا ۲ درصد کارمزد دریافت میکنند. در ادامه مقاله درباره دلایل برتری درگاههای واسط پرداخت برای کسب و کارهای نوپا را توضیح خواهیم داد.
۳- درگاه های پرداخت به چند قسمت تقسیم میشوند؟
اساسا درگاه های پرداخت به دو قسمت درگاه های واسط و درگاه های مستقیم تقسیم بندی میشوند که در مقاله بالا به طور کامل درباره هر کدام توضیح داده شده
با سلام و احترام
درجهت معرفی درگاه پرداخت رایان پی در این مقاله وقتتون رو میگیرم.
میخواستم بدونم شرایط و هزینه معرفی چقدر است و ایا لینک فالو هم ارائه می شود؟
سپاس
فلاح
درود بر شما ، بنده از زرین پال برای درگاه واسط پرداخت استفاده میکنم. سوال بنده از شما اینه آیا راهی هست من ۱درصد کارمزد را پرداخت نکنم؟ اگر هست لطفا بفرمایید.
سپاسگذارم
سلام وقت بخیر
در هر صورت باید کارمزد پرداخت بشه؛ اما درگاه های پرداخت این امکان را فراهم می کنن که شما انتخاب کنید کارمزد توسط خودتان پرداخت بشه یا توسط مشتری ها. این تنظیمات را در پنل کاربری تون باید انجام بدید و تعیین کنید که کارمزد توسط مشتری هاتون پرداخت بشه.
با سلام ، لطفا در صورت امکان توضیح بدید که کدام درگاه واسط پرداخت سریع تر تراکنش ها را به حساب مدیر سایت واریز میکنند
تشکر
سلام وقت بخیر
اغلب درگاه های واسط پرداخت سعی کردن در آپدیت های اخیرشون امکانی را برای مدیران سایت ها فراهم کنند که هر فردی بتونه زمان تسویه حساب را شخصا تعیین کنه؛ به طور مثال بعد از آپدیت اخیر زرین پال، مدیر سایت می تونه مشخص کنه که تسویه حساب به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه باشه.