اینفلوئنسر اینستاگرام ، عبارتی جدید، پرسود و پر درآمد. کاملا درست شنیدید این یک شغل در حال پیشرفت محسوب میشود و حاصل تغییر نگاه کسب و کارها به تبلیغات اینترنتی است. کلیه برندهای برتر دنیا متوجه تاثیر و نفوذ کلام این افراد شده اند و امروزه بخش زیادی از تبلیغات اینستاگرام بر عهده اینفلوئنسرها است. در این مقاله قصد داریم شما را با برخی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام در حوزه های مختلف را به شما معرفی کنیم.
دنیای پر از رنگ و تصویرهای سرگرم کنندهی اینستاگرام باعث شده این شبکهی اجتماعی بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال به صورت ماهانه داشته باشد طبق آمارهای اینستاگرام در سال ۲۰۱۹، این کاربران به طور متوسط روزانه ۵۳ دقیقه از وقت خود را در این شبکه میگذرانند. در سال های اخیر افراد بسیاری سعی کرده اند از حضور کاربران در شبکه های اجتماعی برای راه اندازی کسب و کار خود بهره بردند. اینفلوئنسر اینستاگرام یکی از کسب و کارهای اینترنتی است که در این سال ها مطرح شده و افراد توانسته اند از این راه درآمد زیادی کسب کنند. ممکن است برای برخی کاربران سوالاتی نظیر اینکه به چه کسانی اینفلوئنسر میگویند؟ اینفلوئنسرهای اینستاگرام چه کسانی هستند؟ درآمد اینفلوئنسرهای اینستاگرام چقدر است؟ پیش بیایید. من تصمیم دارم در این مقاله دربارهی این موضوعات با شما صحبت کنم؛ پس با ما در کارسازشو همراه باشید.
اینفلوئنسر کیست؟
اینفلوئنسر (Influencer) در لغت به معنای شخص تاثیرگذار است. وقتی این کلمه در دنیای تجارت مورد استفاده قرار میگیرد منظور شخصی است که میتواند با کلام یا رفتار خود بر رفتار یا تصمیم بخشی از مردم اثر بگذارد. در بازاریابی اینفلوئنسر به کسی گفته میشود که بتواند دیگران را ترغیب کند تا از محصولات یک برند خرید کنند. از آنجایی که صاحبان کسب و کارها به اهمیت استفاده از شبکههای اجتماعی جهت معرفی محصولات خود پی بردهاند، تبلیغات و برندینگ را با روشهای مختلفی در این شبکهها انجام میدهند. یکی از راههایی که برای تبلیغات در این شبکهها استفاده میشود، تبلیغاتی است که اینفلوئنسرها انجام میدهند. همانطور که گفته شد در این مقاله تصمیم داریم دربارهی درآمد اینفلوئنسرهای اینستاگرام با شما صحبت کنیم. در ادامه به معرفی چند اینفلوئنسر اینستاگرام میپردازیم.
معرفی اینفلوئنسرهای اینستاگرام
در این قسمت شما را با چند نفر از اینفلوئنسرهای اینستاگرام (ایرانی و خارجی) که در حوزههای مختلفی فعالیت میکنند، آشنا می کنیم؛ همچنین میزان تقریبی درآمد برخی از چهره های سر شناس را نیز بیان خواهیم کرد.
سلنا گومز (اینفلوئنسر موسیقی)
سلنا گومز خواننده و بازیگر اهل آمریکا است. این خواننده معروف از اینفلوئنسرهای اینستاگرام نیز به شمار میرود. سلنا گومز در حال حاضر ۱۷۹ میلیون فالوور دارد. درآمد سلنا گومز چیزی حدود ۷۵ میلیون دلار تخمین زده شده است. البته این امر طبیعی به نظر میآید که شرکتها از سلبریتیها برای معرفی محصولات خود استفاده کنند، اما این بدین معنی نیست که این کار تنها توسط سلبریتیهای مشهور انجام میشود. افرادی که در همین شبکههای اجتماعی معروف شدهاند (که به آنها Viral star میگویند) و فالوورهای زیادی دارند.
کریستیانو رونالدو (اینفلوئنسر ورزشی)
کریستیانو رونالدو فوتبالیست معروف پرتغالی است. این فوتبالیست معروف (که حتما همهی ما میشناسیمش) هم یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است. رونالدو با داشتن ۲۲۴ میلیون فالوور یکی از پرطرفدارترین فوتبالیستهای جهان در اینستاگرام است. درآمد ۴۲۰ میلیون دلار درآمدی است که برای این فوتبالیست مشهور تخمین زده شده است. قطعا شرکتهای بزرگ میدانند تبلیغ محصولشان توسط رونالدو چقدر میتواند نتیجهی مثبتی داشته باشد، پس برای رسیدن به اهداف خود حاضرند مبالغ زیادی را پرداخت کنند.
کریس بورکارد (اینفلوئنسر سفر)
کریس بورکارد نویسنده، عکاس، سخنران آمریکایی است. عکسهای او بیشتر درباره طبیعت و سفر است. او در سن ۳۲ سالگی یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام شد. بورکارد با سفر رفتن و معرفی مکانهای مختلف در دنیا، مردم را ترغیب میکند که به این مکانها سفر کنند و با طبیعت مهربان باشند. او در حال حاضر ۳.۶ میلیون فالوور در اینستاگرام دارد. درآمد این شخص ۱.۲ میلیون دلار است.
مراد عثمان (اینفلوئنسر سفر)
مراد اوسمان عکاس حرفهای اهل روسیه است که با مجموعه عکسهای “followe me to“، که با همکاری همسرش تهیه شده بود، در سال ۲۰۱۲ به شهرت رسید. او یکی دیگر از اینفلوئنسرهای اینستاگرام که در زمینه سفر فعالیت میکند. او با سفر به نقاط مختلف جهان و تهیهی عکسهای جذاب و دیدنی، سعی میکند دیگران را به سفر کردن به این نقاط تشویق کند. مراد اوسمان در حال حاضر۴ میلیون نفر فالوور در اینستاگرام دارد و درآمد تقریبی او ۱ میلیون دلار است.
جیمی اولیور (اینفلوئنسر غذا)
جیمی اولیور یک آشپز بریتانیایی است. میلیونها جلد از کتابهای این آشپز در سراسر جهان به فروش رفته است. جیمی اولیور معتقد بود که وعدههای غذایی در مدارس انگلستان ارزش غذایی زیادی ندارد، در نتیجه برنامهای برای بهبود کیفیت مواد غذایی راه انداخت و سرانجام موفق شد رضایت دولت انگلستان برای درنظر گرفتن بودجهای برای بهبود کیفیت وعدههای غذایی مدارس در انگلستان را جلب کند.جیمی اولیور نیز یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است؛ در حال حاضر ۸.۲ میلیون نفر فالوور دارد و درآمد او ۳۰۰ میلیون دلار است.
هدی بیوتی (اینفلوئنسر آرایش و زیبایی)
هدی قطان یک شخص آمریکایی- عراقی و صاحب برند معروف هدی بیوتی است. هدی قطان یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است که در زمینه آرایش و زیبایی فعالیت میکند. او در حال حاضر ۴۴.۷ میلیون فالوور دارد. حداقل درآمدی که برای او تخمین زدهاند ۵۵۰ میلیون دلار است.
کایلا ایتسینس (اینفلوئنسر فیتنس)
کایلا ایتسینس یک مربی بدنسازی اهل استرالیا است؛ از او چند کتاب در زمینه بدنسازی و تناسب اندام منتشر شده است. کایلا ایتسینس یکی دیگر از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است که در حال حاضر ۱۲.۵ میلیون نفر فالوور دارد. درآمد تقریبی او ۴۶ میلیون دلار است.
بینامین جهرمی (اینفلوئنسر فیتنس)
بینامین جهرمی نیز یکی دیگر از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است که در حوزه فیتنس فعالیت میکند. جهرمی در حال حاضر ۳۳۲ هزار فالوور در اینستاگرام دارد. ایشان الگوی بسیاری از جوانانی که قصد فعالیت در حوزه زیبایی اندام دارند هست و بسیار از وی تقلید میکنند.
هدی رستمی (اینفلوئنسر سفر)
هدی رستمی یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است. او از رشته ی طراحی صنعتی در دانشگاه سوئد فارغ التحصیل شد. رستمی در اینستاگرامش نوشته که در سفری که به مصر داشته به دلیل اینکه بودجه ی کافی نداشته، مجبور شده که از بسیاری از تفریحاتش در سفر چشم پوشی کند ولی در همان سفر تصمیم می گیرد که علاقه ی خود را دنبال کند و روزی دوباره بدون اینکه نگران هزینه ی سفرش باشد، به مصر سفر کند. او این تصمیم را عملی کرد و در حال حاضر توانسته است به یکی از اینفلوئنسرهای مطرح ایرانی در اینستاگرام تبدیل شود.
رستمی با راه اندازی پروژه ی فم تریپ را با شعار Feeliran سعی کرد با کمک افراد مشهور از کشورهای دیگر، ایران را به گردشگران جهان معرفی کند. با وجود انتقادات زیادی که از این پروژه صورت گرفت، اما او توانست آن را به انجام برساند.
صدف بیوتی (اینفلوئسر آرایش و زیبایی)
صدف بیوتی یکی دیگر از اینفلوئنسرهای اینستاگرام است. او در سال ۱۳۹۴ صفحه اینستاگرام خود را راه انداز کرد. او با تهیه ی ویدئوهای با کیفیت آموزشی و قرار دادن آن در صفحه ی خود، توانست نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کند. در حال حاضر او ۲.۷ میلیون فالوور در اینستاگرام دارد.
چگونه در اینستاگرام اینفلوئنسر شویم؟
شاید عدهای تصور کنند که تنها افراد مشهور میتوانند به عنوان یک اینفلوئنسر در اینستاگرام فعالیت کنند؛ همانطور که گفته شد افرادی که در همین شبکههای اجتماعی به شهرت رسیدهاند نیز به اینفلوئنسرهای مطرحی در اینستاگرام تبدیل شدهاند و مبالغ قابل توجهی را برای هر استوری خود دریافت میکنند.
بسیاری از کسب و کارها قادر نیستند هزینههای زیادی برای تبلیغات توسط سلبریتیها و اینفلوئنسرهای مشهور را بپردازند؛ از همین رو بیشتر از میکرو اینفلوئنسرها (افرادی که بین ۱۰هزار تا ۱۰۰هزار فالوور دارند، میکرو اینفلوئنسر گویند) برای تبلیغات استفاده میکنند. پس داشتن فالوور امر مهمی است که شما بتوانید به یک اینفلوئنسر اینستاگرام تبدیل شوید.
اگر شما هم جذب درآمد اینفلوئنسرهای اینستاگرام شدهاید و به کسب درآمد از اینستاگرام فکر می کنید باید برخی نکات را رعایت کنید تا به یک اینفلوئنسر تبدیل شوید:
یک اکانت تجاری در اینستاگرام راه اندازی کنید
اولین قدم برای اینفلوئنسر اینستاگرام شدن این است که یک اکانت تجاری را راه اندازی و از همان ابتدا باید کار خود را هدفمند آغاز کنید.
اطلاعات دقیق و صحیح در بیوگرافی
باید در قسمت بیوگرافی خود اطلاعات خوب و دقیقی به مخاطبان بدهید. این بخش اولین چیزی است که کاربران در صفحه ی شما مشاهده می کنند و می تواند بر دیدگاه آنها نسبت به شما اثر بگذارد.
محتوای خوب و با کیفیت تولید کنید
فراموش نکنید که یکی از اقداف شما جذب فالوور در اینستاگرام است، پس باید برای جلب رضایت آنها محتوای با کیفیت و خوبی در صفحه خود قرار دهید. عکس ها و ویدئوهای یونیک تولید کنید و با کاربران به اشتراک بگذارید.
باید همیشه محتوای جدید در صفحه خود منتشر کنید
یکی از نکاتی که برای کاربران از اهمیت زیادی برخوردار است، حضور مستمر شما در اینستاگرام است. بهتر است که به صورت روزانه حداقل یک پست منتشر کنید و اینطور نباشد که ۱۰ پست در یک روز منتشر شود و تا چند هفته پست جدیدی ارسال نشود.
با مخاطبان خود در تعامل باشید
یکی از موارد مهمی که باید به آن توجه کنید، داشتن تعامل با مخاطب است. وقتی کاربری وارد صفحه ی شما شود و ببیند که نسیت به نظرات کاربران واکنش نشان داده و سعی می کنید به تمامی سوالات آن ها پاسخ دهید؛ تمایل بیشتری پیدا می کند که صفحه شما را دنبال کند.
رقبای خود را بشناسید و فعالیت آنها را رصد کنید
باید رقبای خود را رصد و نحوه ی تعامل آن ها با کاربران و ارائه ی خدمات به آن ها را بررسی کنید. همیشه سعی داشته باشید که در نوع برخورد خود با کاربران متفاوت از رقبا عمل کنید و خلاق باشید.
همیشه اطلاعات بروز در حوزه کاری خود داشته باشید
همیشه اطلاعات خود را به روز نگه دارید. بروز بودن به شما کمک می کند که همیشه اطلاعات جدید و دست اولی را در اختیار کاربران قرار دهید.
جمعبندی
در این مقاله سعی کردیم شما را با برخی از اینفلوئنسرهای اینستاگرام آشنا کنیم، همچنین از درآمد اینفلوئنسرهای اینستاگرام صحبت کردیم. اگر فردی تصمیم داشته باشد که از این طریق کسب درآمد کند باید به صورت حرفهای کار خود را آغاز کند و مانند برخی از افرادی که به هر روشی خود را مطرح و اقدام به جذب فالوور میکنند، نباشید. مسلما برندهای معتبر بیشتر تمایل دارند تا با افراد حرفهای همکاری کنند. هدف خود را تعیین کنید و برای رسیدن به آن، اصول را فرا بگیرید، مطالعه کنید تا بتوانید در مسیر درست قدم بردارید امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. اگر شما تصمیم به راه اندازی کسب و کار در اینستاگرام دارید یا فعالیت خود را آغاز کرده اید؛ تجربیات خود را با ما و سایر کاربران در بخش دیدگاه ها در میان بگذارید.
سوالات متداول درباره این مقاله
۱. اینفلوئنسر کیست؟
اینفلوئنسر (Influencer) در لغت به معنای شخص تاثیرگذار است. در بازاریابی اینفلوئنسر به کسی گفته میشود که بتواند دیگران را ترغیب کند تا از محصولات یک برند خرید کنند.
۲. چگونه در اینستاگرام اینفلوئنسر شویم؟
برای اینکه بتوانید به یک اینفلوئنسر تبدیل شوید، باید از همان ابتدای شروع کار، فعالیت خود را هدفمند دنبال کنید؛ یکی از مهمترین اهداف شما جذب فالوور است که می توانید با رعایت نکات خاصی، فالوورهای زیادی را جذب کنید.
۳. آیا تنها افراد مشهور و سلبریتی ها می توانند اینفلوئنسر اینستاگرام باشند؟
خیر، همه ی افرادی که بتوانند دیگران را ترغیب به انجام کاری کنند یا تاثیرگذار باشند می توانند به اینفلوئنسرهای مطرحی تبدیل شوند.
سلام وقت بخیر
مچکرم از محتوای خوب و کاربر پسندتون ، منتها یا مقاله شما خیلی قدیمی هستش که تاریخ انتشاری این مقاله ۲۰۲۰-۰۴-۰۳ واسه چند روز پیش هستش یا در آمار و ارقام اشتباه کردید ، برای مثال سلنا گومز تعداد فالور هاش ۱۷۲ میلیون هستش ، یا مثلا رونالدو ۲۱۰ میلیون فالور داره
البته با توجه به معروف بودن این افراد شاید در همین چند روز یهو اینقدر فالورهاشون افزایش پیدا کرده
سپاس
سلام و وقت بخیر
این مقاله قدیمی نیست، روزی که من مقاله را نوشتم تعداد فالووهای این افراد همون تعدادی بود که در متن ذکر شده. همونطور که اشاره کردید این افراد به دلیل شهرتشون عجیب نیست که تعداد فالوورهاشون به سرعت افزایش پیدا کنه مخصوصا در این روزهای قرنطینه ی جهانی که مردم وقت بیشتری را در شبکه های اجتماعی می گذرونند.
بسیار ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید. حتما در آپدیت های بعدی مقاله، این آمار آپدیت خواهند شد.
سلام
مقاله قشنگ و جذابی بود
به نظرم در انتها روی موارد ایرانی ، داخل کشور تمرکز میشد خیلی جذاب تر میشد و راهکارها رو خیلی ملموس تر توضیح میدادید
مچکرم
سلام. ممنون از توجه شما
در آپدیت های بعدی مقاله به تعداد بیشتری از اینفلوئنسرهای ایرانی و خارجی و راه های افزایش دنبال کنندگان از طریق اینستاگرام میپردازیم. در مقاله ای تحت عنوان ” ۵ راهکار ساده افزایش فالوورهای اینستاگرام ” نیز به معرفی مهم ترین روش ها اشاره کردیم.
موفق باشید