ساخت وب سایت با پسوند com یکی از خواسته های کاربران و علاقمندان به حوزه راه اندازی وبسایت و ورود به حوزه کسب درآمد آنلاین میباشد ، در این مقاله قصد داریم این فرایند را صفر تا صد تشریح کنیم تا دید ۳۶۰ درجه ای از این حوزه پیدا کنید ، در تکمیل این مقاله پیشنهاد میکنیم که مقاله وردپرس چیست را در کارسازشو دنبال کنید.

ساخت سایت رایگان امروز واجب تر از هر زمانیست !!!…هم اکنون در عصری زندگی می‌کنیم که اینترنت با سرعتی باورنکردنی در تمام ابعاد زندگی بشر نفوذ کرده است و انتظار می رود این حضور اینترنت همیشگی باشد. بنابراین ما در هر کسب وکار و حرفه‌ای که هستیم باید هر چه سریع‌تر خودمان را با این شرایط وفق دهیم تا از قطار پیشرفت جا نمانیم. یکی از مهمترین راه‌های همسو شدن با این سیر، ساخت سایت مناسب و مرتبط با حرفه ای است که در آن مشغول هستیم.Google

با روش‌های مختلفی می‌توان اقدام به ساخت سایت کرد، که در این مقاله به طور مفصل به آنها می‌پردازیم. شاید اولین نکته ای که به ذهن شما برسد هزینه‌ی ساخت سایت باشد، که در این مورد باید بگوییم که امکان ساخت سایت کاملا رایگان با پسوند Com وجود دارد، هرچند ممکن است سایت های غیر رایگان عملکرد بهتری داشته باشند اما برای کسب و کارهای تازه تاسیس و… این روش، پیشنهاد خوبی است. ابتدا چند دلیل مهم در تایید داشتن وب سایت را بررسی می‌کنیم.

ساخت وب سایت با پسوند com
ساخت وب سایت با پسوند com

۶ دلیل مهم بر ضرورتِ داشتن وب سایت

۱-دفترچه راهنمایی کامل و همیشه در دسترس

اینترنت آنقدر با نفوذ و قوی جای خود را در میان مردم باز کرده که اغلب برای یافتن پاسخ هر نیازشان به آن مراجعه می‌کنند. از خرید لوازم ضروری روزانه گرفته تا انتخاب پزشک و یا خرید خودرو و خانه‌ی مورد نظرشان را در اینترنت جستجو می‌کنند. بنابراین اگر شما صاحب یک فروشگاه، شرکت و… هستید که تاکنون به صورت آفلاین فعالیت داشته‌اید بهتر است به فکر ساخت سایت کاملا رایگان با پسوند com و یا بدون پسوند باشید چرا که حداقل فایده‌ی آن آشنا شدن مردم با شما است.

۲- اعتبار بخشی به کسب و کار شما

با وجود اینکه هنوز داشتن وب سایت برای کسب و کارها در ایران به قدر کافی فراگیر نشده، اما مردم وقتی به یک کسب و کار در دنیای واقعی مراجعه می‌کنند انتظار دارند که یک آدرس اینترنتی از صاحب آن دریافت کنند، چرا که به زعم آنها، داشتن سایت یک جنبه‌ی اعتبار محسوب می‌شود و اینکه کسب وکاری هنوز در اینترنت برای خود یک پایگاه شخصی ایجاد نکرده باشد را عجیب می‌دانند. حتی ممکن است این ذهنیت را ایجاد کند که کسب و کاری که نتوانسته خود را با شرایط روز دنیا وفق بدهد ممکن است در کار خود موفق نباشد. بنابراین برای اینکه اعتبار بیشتری داشته باشید باید ساخت سایت رایگان بدون پسوند و یا با پسوند، در برنامه کاری خود قرار دهید و اگر خیلی برایتان مهم است که وب سایت شما طبق سلیقه ی خودتان ساخته شود، گزینه‌ی سایت اختصاصی را انتخاب کنید.

۳-هدایت مشتری به فروشگاه

بسیاری اوقات ممکن است خیلی از افراد حتی نام فروشگاه شما را نشنیده باشند یا آن را در بازار مشاهده نکرده باشند. اما اگر وب سایت داشته باشید در میان گردش کاربران در فضای مجازی به احتمال خیلی زیادتری به چشم آنها می‌آیید علاوه بر آن با کمی تبلیغات کاربران بیشتری را با برند خود آشنا می‌کنید و این خود موجب می‌شود که آنها به سمت فروشگاه شما روانه شوند. بنابراین ساخت وب سایت رایگان با پسوندcom به معنی افزایش مطمئن تعداد مراجعه کنندگان به فروشگاه است. نتیجه‌ی آن مشتریان بالقوه‌ی بیشتر و به احتمال خیلی زیاد فروش بیشتر است.

ساخت وب سایت با پسوند com
ساخت وب سایت با پسوند com

۴- وب سایت یک بیلبورد تبلیغاتی با درصد بالای ورود مشتری

زمانی که شما یک بیلبورد تبلیغاتی به صورت فیزیکی در مکانی از شهر قرار می‌دهید تا کسب و کار شما را تبلیغ کند ممکن است این امر موجب معرفی شما به افرادی که از آنجا عبور می‌کنند شود، اما درصد خیلی کمتری از آنها تصمیم می‌گیرند که همان لحظه به فروشگاه شما سر بزنند، چرا که اغلب برای انجام کاری در آن مسیر هستند که نمی‌توانند قید کار خود را بزنند و به سراغ فروشگاه شما یا کسب و کارتان بیایند، اما داشتن وب سایت و تبلیغ آن موجب می‌شود با یک کلیک ساده کاربران زیادی به صورت لحظه‌ای وارد سایت تان شوند.

۵- دریافت اطلاعات تماس و اطلاع رسانی آنی با سایت

در مراجعه‌های حضوری مشتریان، اغلب درخواست یادداشت شماره یا ایمیل از آنها مقدور نیست، یا فرصت نمی‌شود و یا اینکه فراموش می‌کنید، اگر شما اقدام به ساخت وب سایت رایگان با پسوندcom کنید و به طور رسمی یک سایت برای کسب وکار خود داشته باشید دیگر نیازی به این کار نیست، کافی است آدرس وب سایت خود را به مشتریان بدهید، اینگونه گرفتن ایمیل یا شماره‌ی مشتریان، هم برای شما راحت تر است برای خود مشتری. علاوه براین هر گونه خبر و یا اطلاع رسانی که داشته باشید، از جمله موجودی کالای جدید، ارائه خدمات تازه، تخفیف کالا و… به راحتی از طریق سایت می‌توانید آن را به سمع و نظر مشتریان خود برسانید و یا هر گونه ابهام و شایعه‌ای در ارتباط با کسب و کارتان ایجاد شود وب سایت شما یک مرجع موثق برای رفع آن خواهد بود.

۶- افزایش خریدهای اینترنتی

اگر تا اینجا با دلایلی که برای ساخت وب سایت رایگان با پسوندcom و یا بدون پسوند برایتان آوردیم قانع نشدید که برای کسب و کارتان وب سایت راه اندازی کنید حتما با دلیل آخر قانع خواهید شد، چرا که هدف هر مدیری با هر کسب و کاری، فروش بیشتر و در نتیجه سود بیشتر است.بدلیل استفاده‌ی روزافزون از اینترنت بیشتر ابعاد زندگی بشر تحت تاثیر آن قرار گرفته، و خرید و فروش از این قاعده مسثتنی نیست حتی می‌توان گفت خرید و فروش، بیشتر از هر چیز دیگری درگیر اینترنتی شدن، شده است. مردم بیشتر تمایل دارند که با چند کلیک ساده خرید خود را انجام دهند و روز به روز به تعداد کسانی که اینترنتی خرید می‌کنند افزوده می‌شود. بنابراین برای فروش بیشتر و در نتیجه سود بیشتر همین حالا برای ساخت وب سایت کاملا رایگان با پسوندcom و یا بدون پسوند اقدام کنید.

ساخت وب سایت با پسوند com
ساخت وب سایت با پسوند com

با ایجاد سایت رایگان، علاوه بر مشتری های محلی، مشتری های کشوری و حتی جهانی داشته باشید!

یک مثال ساده برای درک بهتر این دلیل:

بیماری کرونا را در نظر بگیرید به مسئله ی اصلی این روزهای همه ی مردم جهان تبدیل شده است، و سازمان بهداشت جهانی و البته سازمان کشوری خریدهای غیر حضوری و عدم تجمع در مکان‌های مختلف را توصیه می‌کنند. بنابراین کسب و کارهایی که وب سایت داشته اند در این بحبوحه و تعطیلی فروشگاه های غیر آنلاین بیشترین سود را می‌برند. اما نگران نباشید شما هم می‌توانید به راحتی با استفاده از امکانات موجود که در ادامه بیشتر درباره ی آنها توضیح می‌دهیم به ساخت وب سایت کاملا رایگان با پسوند com و یا سایت کاملا رایگان بدون پسوند بپردازید.

مقایسه هزینه راه اندازی وب سایت و تاسیس یک دفترکاری 

ممکن است با خود بگویید که به جای سایت من در بهترین جای شهر بهترین مغازه را برای کسب و کار خودم انتخاب می‌کنم و اگر به طور متوسط، حداقل روزانه هزار نفر از آنجا عبور کنند، از این هزار نفر، تعداد صد نفرشان وارد فروشگاه من ‌شوند، حداقل ۱۰ فروش خواهم داشت. باید به شما بگوییم ممکن است این اتفاق بیفتد، اما بنظر شما اگر جایی باشید که به جای هزار نفر، صد هزار نفر عبور کنند فروش شما بیشتر نخواهد بود؟
حضور کسب و کار در فضایی که موجب دیده شدن و در نتیجه فروش بیشتر می‌شود، قطعا سود بیشتری خواهد داشت. بنابراین ایجاد وب سایت کاملا رایگان با پسوند com و یا بدون پسوند، با هزینه‌ای بسیار کمتر از اجاره یا خرید یک مغازه برای کسب و کار، موجب سود خیلی بیشتر می‌شود.

چگونه می‌توانم یک وب سایت داشته باشم؟

پیش از آنکه به ساخت سایت مشغول شوید باید مشخص کنید که این وب سایت را برای چه منظور و هدفی می‌خواهید. یک وب سایت شخصی می‌خواهید که در آن به شرح تخصص‌ها و فعالیت‌های خود بپردازید؟ قصد راه اندازی وب سایت خبری دارید که در آن در ارتباط با موضوعی معین به شرح اخبار بپردازید و یا میخواهید برای محصولات خود یک سایت فروشگاهی راه اندازی کنید؟

پس از تعیین هدف به سراغ روش‌های موجود برای ساخت سایت می‌رویم که به طور کلی چهار مورد بیشتر نیستند. ساخت سایت اختصاصی با کدنویسی اختصاصی، استفاده از cms های متداول، استفاده از سایت سازهای رایج و آخرین مورد استفاده از وبلاگ‌ها چهار روش ساخت سایت هستند که به جز مورد اول به سه مورد بعد میتوانید به راحتی وب سایت کاملا رایگان با پسوند com و یا سایت رایگان بدون پسوند را طراحی کنید. در ادامه هر کدام از آنها را بطور مفصل توضیح می‌دهیم.

انواع روش های ساخت وبسایتروش اول: سایت اختصاصی با کدنویسی اختصاصی

در دنیای برنامه نویسی با کدها می‌توان موارد و امکانات مختلفی از جمله، اپلیکیشن موبایل، نرم افزارهای مختلف، وب سایت‌ها و ….را ساخت. زبان‌های برنامه‌نویسی بسیار متنوع هستند، و وقتی که بر اساس نیاز و شرایط وب سایت مورد نظر و اهداف خود از این کدها استفاده می‌کنیم، درواقع سایت customiz شده یا شخصی سازی شده طراحی کرده‌ایم. به این دلیل شخصی سازی شده نام گذاری می‌شوند که دقیقا براساس چیزی که مدنظر شخص است کدنویسی و طراحی می‌شود، بنابراین هر زمان هر تغییری که خواست در آن ایجاد کند، براحتی قابل اعمال است چرا که می‌داند چگونه پی ریزی شده‌است. در ادامه مزایا و معایب سایت اختصاصی و شخصی سازی شده را توضیح می‌دهیم.

مزایای سایت شخصی سازی شده

طراحی سایت اختصاصی توسط متخصص این حوزه صورت می‌گیرد و دست فرد طراح در این نوع از طراحی باز است و بنا به سلیقه و نظر مشتری بدون محدودیت، سایتی شخصی سازی شده طراحی می‌کند، که هر زمان نیاز به تغییرات و بروز رسانی داشته باشد براساس نیاز وی صورت می‌گیرد. اگر صاحبان کسب و کار قصد داشته باشند که در آینده به یک برند بزرگ و مطرح تبدیل شوند بنابراین بهتر است از این نوع سایت استفاده کنند چرا که دیگر قابل کپی برداری نیست و همچنان خاص می‌ماند.

یکی دیگر از مزایای مهم سایت اختصاصی سرعت خوب و بالای آن است، چرا که برای یک شرکت خاص طراحی شده‌است. همچنین در بحث وب سایت، امنیت یکی از موارد مهمی است که بسیار مورد توجه است، در ارتباط با سایت اختصاصی باید بگوییم که از امنیت بالایی برخوردار بوده و در نتیجه احتمال هک شدن آن بسیار پایین است.

سایر مزایا:

کنترل کامل بر تمام بخش‌های وب سایت
امکان گسترش راحت و بدون محدودیت وب سایت
عدم کاهش کارایی وب سایت با افزایش تعداد کاربران
افزودن امکانات جدید بدون محدودیت
بهینه سازی برای موتورهای جستجو

معایب سایت اختصاصی

هزینه و همینطور زمان مورد نیاز برای طراحی سایت های اختصاصی از سایر روش‌ها بیشتر است، که البته با وجود مزایای خوبی که دارد ارزش پرداخت این هزینه و وقت را دارد. علاوه بر هزینه راه‌اندازی، اگر صاحب وب سایت در زمینه‌ی برنامه نویسی تخصص نداشته باشد، برای تغییرات مد نظر خودش در طول استفاده از سایت باید هزینه‌ی این مورد را هم پرداخت کند.

بسیاری از شرکت‌های بزرگ و برندهای معتبر دارای سایت اختصاصی هستند، چرا که همانطور که گفتیم هم قابل کپی برداری نیست، هم اینکه هرزمان تصمیم به تغییر مورد خاصی از آن گرفتند، بتوانند براحتی آن تغییر را اعمال کنند در این مورد می‌توان به سایت دیجی کالا اشاره کرد. اگر سری به این سایت بزنید متوجه خواهید شد که هر ماه و حتی هر هفته تغییراتی را در ظاهر سایت خود ایجاد می‌کند.

 

مزایا و معایب راه اندازی سایت

روش دوم: ایجاد سایت با استفاده از CMS های موجود

CMS که همان مخفف Content Management System به معنی سیستم مدیرت محتوا است. CMS نرم افزاری بر روی سرور است که همه‌ی ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت یک سایت را دارد. CMSهای موجود و متداول همچون پرستاشاپ، جوملا، وردپرس، دروپال، مجنتو، بیوک و ….از جمله CMSهایی هستن که اگر صاحب کسب و کاری نیاز فوری به طراحی سایت داشت و یا اینکه طراحی خاصی مدنظر نداشت، در کمترین زمان ممکن سایت وی را طراحی می‌کنند.
هر کدام از این CMS های معرفی شده کاربرد متفاوتی دراند، همانطور که گفتیم شما باید ابتدا هدف خود از تاسیس سایت را مشخص کنید در اینجا هم همینطور است، اگر قصد راه اندازی وب سایت خبری دارید باید از CMSهای استفاده کنید و یا اگر به یک وب سایت فروشگاهی نیاز دارید باید …. را انتخاب کنید.

وردپرس چیست؟

به جرات میتوان گفت با وردپرس میتوان هر نوع وب سایت خبری ، فروشگاهی ، شخصی ، چند منظوره ، پلتفرم های ارتباط محور و هر ایده ای که در ذهن خود دارید را راه‌اندازی کنید تا به هدف خود دست پیدا کنید و خوشبختانه به تعداد بسیار زیادی قالب و افزونه برای وردپرس وجود دارد که این امکان را در اختیار شما قرار میدهد که بر اساس نوع کاری که قصد انجام آن را دارید امکانات مورد نیاز آن نیز روی وردپرس نصب شود.

اگر وردپرس را انتخاب کنید، به عنوان سایت ساز، این امکان را به شما می‌دهد که در عرض ۵ دقیقه وردپرس را نصب کنید و یک وب سایت کامل و جامع را داشته باشید. اگر در گذر زمان نیازی به تغییرات داشتید با هزینه‌ای خیلی کمتر از وب سایت اختصاصی می‌توانید آن را در ساختار وردپرس پیاده سازی کنید. برای آشنایی بیشتر با وردپرس توصیه می‌کنیم مقاله وردپرس چیست که قبلا در سایت منتشر شده را مطالعه نمایید.

مزایای وردپرس چیست؟

قوی‌ترین و در عین حال ساده ترین ابزار طراحی سایت
رایگان بودن
انعطاف‌پذیری و سازگاری برای انواع سایت(خبری، شخصی، فروشگاهی)
قابلیت تغییرات لحظه‌ای
پلاگین (افزونه) و ویجت های کاربردی فراوان
یادگیری سریع و آسان

معایب وردپرس ، نقاط ضعف CMS ها : در بحث استفاده از CMS ها برای راه اندازی وب سایت یکسری ایرادات وجود دارد که لازم است به آنها اشاره کنیم.

امنیت

در بخش‌های قبل گفتیم امنیت از موارد مهم در مدیریت وب سایت است، که CMSها از این لحاظ ضعف دارند، و به راحتی در معرض هک شدن قرار می‌گیرند.

عدم برآوردن نیازهای اختصاصی

اگر بخواهید یک سایت شخصی با حجم کمی از مطالب را داشته باشید، CMS ها بعنوان سایت ساز گزینه‌ی مناسبی هستند، اما اگر بخواهید یک سایت خیلی حرفه‌ای داشته باشید استفاده از CMSها کمک چندانی به شما نمی‌کند چرا که حتی اگر بتوانید یک سایت با امکانات ویژه هم بسازید، نیاز به کدنویسی برای قالب و افزونه دارید.

مزایا و معایب وردپرس

روش سوم : استفاده از سایت سازهای متداول

سایت سازهای متداول هم به عبارتی شبیه همان CMS ها هستند، با این تفاوت که یکسری شرکت‌ها آمده‌اند کدهایی نوشته اند که مختص به خودشان است و نه مثل CMS ها رایج هستند و نه به طور کامل اختصاصی. هدف آنها این بوده است که هرگاه مشتری، وب سایتی در کمترین زمان ممکن خواست، سریع آن را در اختیارش قرار می‌دهند. در واقع هدف این شرکت‌ها این بوده که CMS های خود را رایج کنند. این سایت سازها به دو دسته‌ی آفلاین و آنلاین تقسیم می‌شوند. سایت ساز آفلاین، به منظور نصب بر روی کامپیوترهای شخصی استفاده می‌شوند. با استفاده از آن می‌توانید وب سایت خود را طراحی کنید و پس از کامل شدن همه‌ی مراحل، آن را بر روی هاست و دامنه‌ی خود راه‌اندازی کنید.

سایت سازهای آنلاین، نرم افزارهایی تحت وب هستند که توسط شرکت‌ها به صورت اختصاصی طراحی می‌شوند. که از متداول‌ترین آنها می‌توان به پرتال اشاره کرد. سایت سازهای آنلاین به کابران این امکان را می‌دهند تا به راحتی وب سایت شخصی خود را ایجاد کنند. با استفاده از سایت سازهای آنلاین میتوان وب سایت های تجاری و تبلیغاتی طراحی کرد، درحالی که به راحتی می‌شود آن را مدیریت کرد.

بهترین سایت‌سازها برای راه اندازی سریع وبسایت

ویکس

یکی از سایت ساز های پیشرفته که امکان طراحی صفر تا صد سایت را به شما می‌دهد. درحالی که برای اجرای ایده‌های خود محدودیتی ندارید.

وبزی

وبزی یک پلتفرم پرقدرت برای ساخت سایت است، که همانند ویکس امکان طراحی نامحدود را به شما ارائه می‌دهد. و شما به راحتی میتوانید به ساخت سایت کاملا رایگان با پسوند com بپردازید.  از ویژگی های بارز وبزی میتوان به انعطاف پذیری، امکانات زیاد، سئو عالی و همینطور پشتیبانی خیلی خوب آن اشاره کرد.

پویش

پویش یکی دیگر از سایت ساز های ایرانی است که توانایی های مختلفی در طراحی و ویرایش صفحات وب دارد. در واقع پویش می‌تواند از صفر تا صد وب سایت را طراحی کند. دارای امکانات فروشگاهی و وبلاگی خوبی برای رفع نیازهای شما است.

دروپال

از دیگر سیستم های مدیریت محتوای رایگان ایرانی است که با توجه به اینکه بسیار قدرتمند است و ویژگی های خوبی دارد، مورد توجه کافی در بین کاربران ایرانی قرار نگرفته است. اما این دلیل بر خوب نبودن و عدم قدرت آن در ساخت و مدیریت سایت نیست.

پرتال

پلتفرم سایت ساز پرتال می‌تواند اطلاعات قالب های آماده را ویرایش کند و سایت با ویژگی مدنظر شما را بسازد. تعداد قالب‌های آن محدود است، و برای تغییر در ساختار قالب‌های آن احتیاج به دانش برنامه نویسی دارد.

بهترین فروشگاه سازهای آنلاین

علاوه بر سایت ساز ها یک سری پلتفرم که به فروشگاه ساز معروف هستند وجود دارند که در ادامه بهترین‌های آنها را می‌آوریم.

سازیتو

سازیتو یکی از بهترین فروشگاه ساز ها است که از ویژگی های بارز آن می‌توان به کاربرپسند بودن آن اشاره کرد. اما سیستم درآمد زایی سازیتو به فروش شما بستگی دارد. به این صورت که باید درصدی از فروش‌تان را به آن بدهید، که این ویژگی برای فروشگاه های بزرگ تر که فروش بیشتری دارند چندان خوشایند نیست. اگر می‌خواهید بدانید که راه اندازی سایت با استفاده از سازیتو برای کسب و کار شما به صرفه است ی خیر با یک حساب سر انگشتی می‌توانید به آن پی ببرید. کافیست ۴درصد از سود خود را که کارمزد سازیتو محسوب می‌شود را حساب کنید تا بدانید چقدر از درآمد شما به این پلتفرم تعلق می‌گیرد.

شاپفا

شاپفا که یکی دیگر از بهترین فروشگاه سازهای پرقدرت ایرانی است، با اینکه قالب‌های محدودی دارد اما، امکانات فروشگاهی مناسب برای ارائه دارد، که به شما کمک می‌کند تا محصولات تان را در فضای مجازی به فروش رسانید. ممکن است در ابتدای کار با آن کمی دچار سردرگمی از جانب رابط کاربری آن شوید، اما خیلی زود به آن مسلط می‌شوید.

پرتال

فروشگاه ساز بعدی که در لیست بهترین ها قرار می‌گیرد فروشگاه ساز پرتال است، که با اینکه قابلیت طراحی و شخصی سازی قالب را ندارد و در واقع در بحث قالب دارای محدودیت است جز بهترین ها قرار گرفته است.

 

بهترین فروشگاه سازهای دنیا

روش چهارم استفاده از وبلاگ ها

وبلاگها یکی از گزینههای آسان و در دسترس هستند، که اگر میخواهید با هزینه کمتر و البته امکانات به مراتب سادهتر یک سایت داشته باشید میتوانید روی وبلاگها حساب کنید. سایتهای بسیاری وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید وبلاگ مورد نظر خود را بسازید. هدف این وبلاگها ارائه یک سایت تقریبا خبری در ساب دامین خودشان به شما است.در ادامه سه مورد از بهترین وبلاگها را به شما معرفی میکنیم و نحوهی ثبت نام در یک مورد از آنها را به صورت نمونه و تصویری در این مقاله درج میکنیم. پرشین بلاگ، بلاگ اسکای و بلاگ دات آی آر سه نمونه از بهترین سایتهای ارائه دهنده خدمات در زمینه سایت سازی خبری هستند.

آموزش تصویری ساخت سایت رایگان بدون پسوند

ساخت وبلاگ در سایت بلاگ

برای این منظور ابتدا بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید، با کلیک بر روی گزینه ثبت نام به صفحهی زیر منتقل میشوید.

ساخت سایت با وبلاگ ها
ساخت سایت با وبلاگ ها

بعد از کامل کردن فیلدها موجود در تصویر بالا بر روز عضویت کلیک کنید. که بعد از آن صفحهی زیر برای شما نمایش داده میشود. که حاوی یک پیغام است، در واقع یک ایمیل برای شما ارسال میشود که لینک فعال سازی وبلاگ شما در آن وجود دارد. پس به ایمیل خود بروید و بر روی لینک ذکر شده کلیک کنید.
ساخت سایت
با کلیک بر روی لینک موجود در ایمیل صفحه اول حساب کاربری خود در بیان منتقل میشوید. همانند تصویر زیر:

ساخت وب سایت آموزشی

با کلیک بر روی بلاگ به صفحه ی مربوط به ایجاد وبلاگ جدید انتقال مییابید. در این صفحه باید اطلاعات مربوط مشخصات اولیه وبلاگ خود شامل: آدرس وبلاگ، عنوان وبلاگ، توضیح مختصر، و توضیح را وارد کنید. درست مانند تصویر زیر:

آدرس

در ارتباط با آدرس وبلاگ باید دقت داشته باشید که آدرسی که وارد میکنید دقیقا همان چیزی باشد که میخواهید، هر چند در آینده امکان تغییر آن وجود دارد اما، تغییر آن موجب کسر امتیاز از شما در موتورهای جستجوگر میشود.نکتهی بعدی در انتخاب آدرس وبلاگ این است که نباید از حروف فارسی و یا علامتهایی مانند /< > { } + = ؟ ( ) و …استفاده کنید.در قسمت عنوان، کلمه ای که وارد میکنید در بالای وبلاگ شما و در تمام صفحات آن به عنوان، عنوان وبلاگ نمایش داده میشود. عنوان همیشه قابل تغییر است.

 

سایت سایت با وبلاگ

توضیح مختصر

در قسمت توضیح مختصر، هرچیزی که بنویسید در زیر عنوان شما و در تمامی صفحات نمایش داده می شود. صرفا هم نیازی نیست در ارتباط با موضوع وبلاگ شما باشد. مثلا میتوانید یک بیت شعر یا یک جملهی پندآموز و …را بنویسید.

راه اندازی وبسایت در 4 گام اساسیتوضیح

در کادر توضیح، که تفاوت آن با توضیح مختصر در تعداد کاراکترهای آن و البته نحوهی نمایش آن است. این قسمت هم همانند توضیح مختصر در تمامی صفحات قابل رویت بوده و همینطور هر زمان که بخواهید میتوانید آن را تغییر بدهید. برای تنظیم نمایش و یا عدم نمایش آن هم میتوانید از قسمت تنظیمات ساده بلاگ گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنید.

یکی از دغدغه های اصلی ما که باعث شد ایده کارسازشو را عملی کنیم ، فراهم کردن تمام نیازمندی های فنی و آموزشی برای مدیران وبسایت ها در یک سامانه واحد و هماهنگ بود . این کار باعث صرفه جویی در زمان و انرژی مدیران کسب و کارها برای دریافت حداکثر خدمات با اختصاص کمترین زمان ممکن شده است و همواره سعی ما بر این خواهد بود که این خدمات ،به صورت مستمر به روزرسانی و تکمیل گردد.

میخواهم عضو شوم

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۱۳۴۰

ممکن است علاقه مند باشيد :

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *