هزینه تولید محتوا در کانتنت مارکتینگ چگونه است؟ این سوالی است که بسیاری از افراد فعال در این حوزه با آن مواجه اند. واقعیت این است که تولید محتوا فقط مختص به محتوای متنی نیست بلکه نمونه های دیگری مانند تولید محتوای ویدئویی , صوتی و موشن گرافی نیز در این دسته قرار می گیرند که فاکتورهای مهمی در تعیین هزینه آن ها دخالت دارد. در این مقاله به هزینه تولید محتوا و بررسی جوانب مختلف آن می پردازیم.

تولید محتوا ( content marketing) چیست؟

بهتر است قبل از اینکه به هزینه تولید محتوا بپردازیم ابتدا به مفهوم و اهمیت آن اشاره کنیم. در سال های گذشته برای بازاریابی یک محصول نیاز به استخدام یک شخص به عنوان بازاریاب بود. بازاریاب با مراجعه به افراد مختلف و معرفی محصول به آن ها موجب فروش آن می شد که در بسیاری از مواقع نیز با شکست مواجه بود ! با گذشت زمان و گسترش فضای وب بازاریابی شکل جدیدی به خود گرفت و افراد متوجه شدند که بازاریابی به شکل فیزیکی نمی تواند موفقیت چندانی را نصیب کسب و کارها کند.

یکی از دلایل شکست آن ها فروش محصول به صورت غیر هدفمند بود. زیرا قبل از اینکه از مشتری و نیازهای او شناخت درستی داشته باشیم اقدام به فروش محصول به او می کردیم و این مساله موجب افزایش هزینه ها , اتلاف وقت و … می شد.اما در سال های اخیر شکل فروش محصول و بازاریابی آن با تغییر و تحولات جدی روبرو شده و فضای وب این امکان را در اختیار کسب وکارهای مختلف قرار داده تا بتوانند با کمترین هزینه و بیشترین استفاده از زمان یک بازاریابی هدفمند انجام دهند که منجر به فروش محصولات به بهترین شکل شده است. این نوع از بازاریابی با عنوان “ کانتنت مارکتینگ ” یا ” تولید محتوا ” شناخته می شود.

اهمیت تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا روش های مختلفی دارد که می توان به متنی , صوتی , ویدئو , موشن گرافی , اینفوگرافی و … اشاره کرد. اما تولید محتوا در وب سایت چه اهمیتی دارد و چگونه می تواند موجب برند سازی و فروش محصولات و خدمات شما شود؟اولین و مهم ترین دلیل در توصیف اهمیت تولید محتوا ” افزایش رتبه در گوگل ” است. این موتور جستجو برای معرفی وب سایت شما به دیگران فاکتورهایی را در نظر دارد که مهم ترین آن تولید محتواست.

زمانی که شما اقدام به تولید محتوای ارزشمند و مورد نیاز کاربر می کنید گوگل جایگاه شما را بهبود می دهد و هنگامی که کاربران به صورت هدفمند موضوعی را در گوگل سرچ می کنند با وب سایت شما مواجه می شوند. در این بخش دومین اهمیت تولید محتوا را دریافتیم. تولید محتوا می تواند حکم یک بازاریاب را برای وب سایت شما داشته باشد. با این تفاوت که این بازاریاب بر خلاف بازاریاب فیزیکی وب سایت شما را به افرادی معرفی می کند که به صورت هدفمند به دنبال یک محصول یا خدمت هستند.

یک تیر و دو نشان در تولی محتوا

پس اگر این دو فاکتور را با هم ادغام کنیم متوجه می شویم که تولید محتوا می تواند موجب افزایش رتبه وب سایت شما در گوگل شود و به دنبال آن نقش یک بازاریاب را ایفا کند. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که در فضای وب موضوعات مختلفی را سرچ می کنید و یا اگر خودتان صاحب یک وب سایت هستید حتما با سر زدن به سایت های معتبر متوجه شده اید که محتوای آن ها یک محتوای ارزشمند و غیر تکراری است. غیر تکراری بودن محتوا و تولید آن بر اساس استانداردهای گوگل یکی از مهم ترین پارامترها برای جلب توجه این موتور جستجو است. زیرا یک محتوای کپی هیچ ارزشی برای گوگل نخواهد داشت.

بهترین استراتژی برای تولید محتوا چیست؟

متاسفانه برخی از وب سایت ها تصور می کنند که برای تولید محتوا نیاز به هیچ نوع استراتژی خاصی ندارد و همین که یک مطلب را از یک سایت معتبر کپی کنند و در سایت خود قرار دهند می توانند ارزش و اعتبار آن سایت را به دست بیاورند. واقعیت این است که شما با این کار نه تنها نزد گوگل اعتبار کسب نمی کنید بلکه اعتبار فعلی خود را نیز از دست خواهید داد. زیرا گوگل وب سایت شما را یک وب سایت غیر ارزشمند تلقی می کند و نمی تواند شما را جزو نتایج برتر خود نمایش دهد. اما سوالی که به وجود می آید این است که تنها تولید محتوای غیر تکراری کافی است؟ آیا تولید محتوا دارای اصول و قوانین خاصی است؟ آیا برای شروع کار باید استراتژی خاصی را در نظر گرفت؟

درست است که گوگل به محتوای تکراری اهمیت خاصی نمی دهد اما در هنگام تولید آن نیز باید استانداردها و قوانین گوگل را نیز در نظر بگیرید. اغلب وب سایت هایی که با انگیزه بالا شروع به فعالیت می کنند اما بعد از مدتی دیگر خبری از آن ها نمی شود به این دلیل است که قبل از شروع کار استراتژی خود را تعیین نکرده اند و نمی دانند که قرار است دقیقا چکاری انجام دهند. اگر شما هم صاحب یک وب سایت و یا در شرف راه اندازی آن هستید اما نمی دانید که در خصوص تولید محتوا باید چگونه عمل کنید بهتر است که ابتدا سوالات زیر را از خود بپرسید.

تعیین استراتژی

به جرات می توان گفت که هیچ کسب و کاری بدون بکار گرفتن استراتژی موفق نمی شود. کسب و کار های اینترنتی نسبت به کسب و کارهای فیزیکی از موقعیت حساس تری برخوردار هستند زیرا با ” گوگل ” طرف اند و به هیچ عنوان نمی توانند سر او را کلاه بگذارند و با روش هایی غیر از تولید محتوای خوب , ارزشمندی خود را به گوگل اثبات کنند. پرسیدن سوالات زیر از خودتان می تواند شروع یک استراتژی خوب باشد.

مخاطبان شما کیستند؟

اولین و بنیادی ترین قدم برای تعیین استراتژی پرسیدن این سوال از خودتان است که مخاطب شما کیست؟ چه کسانی قرار است از وب سایت شما دیدن کنند؟ به عبارتی دیگر باید حوزه فعالیت خود را مشخص کنید. به طور مثال اگر قصد دارید وب سایت را در حوزه سلامت کودکان راه اندازی کنید مخاطبان شما والدین هستند.

مشکلات مخاطبان چیست؟

مشکلات والدین در حوزه سلامت کودکان چیست و وب سایت شما چگونه می تواند به آن ها کمک کند؟ زمانی که شما مشکلات مخاطب را بشناسید آن گاه متوجه می شوید که باید در چه خصوص تولید محتوا را انجام دهید تا برای مخاطب ارزشمند تلقی شود و به نوعی با گذشت زمان اعتماد مخاطب به شما جلب می شود.

وجه تمایز شما نسبت به رقیبان چیست؟

شما باید در خصوص رقیبان تحقیق کنید و بدانید که آن ها چگونه فعالیت می کنند که مورد توجه کاربران قرار می گیرند. به طور مثال یک وب سایت که در حال حاضر رتبه خوبی دارد اقدام به تولید محتوای متنی و ویدئویی در خصوص سلامت و تربیت کودکان می کند. اما شما باید یک قدم از او جلوتر باشید. چگونه ؟ یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید تا وجه تمایز شما نسبت به رقیب مشخص شود این است که علاوه وبر تولید محتوای ارزشمند امکان مشاوره دادن به والدین را نیز فراهم کنید.

نوع محتوای وب سایت شما چیست؟

همان طور که اشاره کردیم تولید محتوا شامل موارد مختلفی می شود. بعد از پاسخ دادن به سوالات بالا باید نوع محتوای وب سایت را تعیین کنید. امروزه از محتوای متنی , صوتی و ویدئویی استقبال زیادی می شود. البته ناگفته نماند که اینفوگرافی و موشن گرافی نیز در جایگاه خوبی قرار دارند. به طور مثال زمانی که شما محتوای متنی را تولید می کنید بهتر است که پادکست صوتی آن را نیز در محتوا قرار دهید تا اگر کاربر به هر دلیل موفق به خواندن مطلب نشد بتواند فایل صوتی آن را گوش کند.

چه برنامه ای برای تولید و انتشار محتوا در سایت دارید؟

یکی از عواملی که موجب می شود کاربر به وب سایت شما عادت کند و باعث شود که هر روز به آن سر بزند آپدیت بودن محتوای آن است. یک برنامه مشخص برای انتشار در نظر بگیرید. به طور مثال هر روز صبح یک مقاله , ویدئو و یا صوت در سایت بارگذاری کنید. گوگل به ترتیب انتشار محتوا نیز اهمیت می دهد و بهتر است که محتوای خود را بر اساس برنامه ای مشخص منتشر کنید.

تولید محتوا یک امر تخصصی است

اغلب کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند تصور می کنند که تولید محتوا یک امر عادی و غیر تخصصی است که تمام افراد می توانند از عهده آن بر بیایند. در صورتی که این تصور نادرست است. تمام وب سایت های بزرگ و برند دارای یک کارشناس به نام کارشناس تولید محتوا هستند که محتوای وب سایت را بر اساس استانداردهای گوگل بهینه می کند.

اگر می خواهید که وب سایت تان تبدیل به یک وب سایت معتبر شود و در نتایج اول گوگل نمایش داده شود باید از فردی استفاده کنید که استانداردها و الگوریتم های گوگل را بشناسد و با استفاده بهینه از آن موجب افزایش رتبه شما شود. شاید یک سوال مهم برای شما پیش آمده باشد و آن هم هزینه تولید محتوا است. هزینه تولید محتوا بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می شود که یکی از آن ها نوع محتواست. در ادامه به پاسخ این پرسش می پردازیم.

هزینه تولید محتوا بر اساس نوع محتوا

هزینه تولید محتوا ویدئویی بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می شود که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

۱-هزینه تولید محتوا ویدئویی

آمار جالبی که در خصوص اهمیت تولید محتوا منتشر شده نشان می دهد که تولید محتوای ویدئویی تاثیر گذاری بیشتری نسبت به روش های دیگر تولید محتوا دارد. زمانی که مخاطب با برند ومحصولات شما به صورت ویدئویی آشنا می شود احتمال خرید او بیش از ۷۰ درصد افزایش پیدا میکند. بهبود ترافیک سایت با قرار دادن محتوای ویدئویی به میزان چشم گیری بالا می رود و می توان گفت که این میزان تا سه برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

قرار دادن محتوی ویدئویی در سایت موجب کاهش نرخ خروج خواهد شد زیرا این نوع از محتوا جذابیت بیشتری برای مخاطب ایجاد می کند. تولید محتوای ویدئویی با روش های مختلفی انجام می شود که هر کدام از آن ها هزینه تولید محتوا متفاوتی دارند.

۲-دوربین فیلم برداری

در این روش از تولید محتوا نیاز به استفاده از دوربین فیلم برداری است. اغلب در این روش نیاز به حضور شخص در جلوی دوربین است. استفاده از پرده سبز , دوربین باکیفیت و تجهیزات دیگر از ملزومات تولید این نوع محتوا می باشد.

۳-فیلم برداری از دسکتاپ

شما می توانید اقدام به تولید محتوای ویدئویی کنید اما دردسر کمتری را به جان بخرید. در این روش می توانید با استفاده از نرم افزارهای مختلف اقدام به فیلم برداری از صفحه مانیتور کنید. قبل از شروع باید فایل پاورپوینت و یا pdf مورد نظر را باز کنید و سپس با توضیح دادن بر روی آن از مانیتور فیلم برداری کنید.

۴-هزینه تولید محتوا موشن گرافی

موشن گرافی نوعی از تولید محتوای ویدئویی محسوب می شود که در سال های گذشته اغلب به عنوان تیزرهای تبلیغاتی از آن استفاده می شد اما امروزه با پیشرفت بازاریابی محتوایی توانسته جایگاه خود را در فضای وب نیز باز کند و به عنوان یک محتوای تاثیر گذار معرفی شود. موشن گرافی از ترکیب انیمیشن و وطراحی گرافیکی ساخته می شود. هزینه تولید محتوا موشن گرافی بر اساس دقیقه تعیین می شود و به دلیل دخالت عوامل مختلف در تشخیص قیمت نمی توان قیمت مشخصی را برای آن در نظر گرفت. اما در بهترین حالت از دقیقه ای ۹۰۰ هزار تومان محاسبه می شود.

۵-هزینه تولید محتوا اینفو گرافی

تحقیقات نشان داده که حافظه بصری کاربران قوی تر است. ممکن است از خواندن یک متن و یا دیدن یک تصویر هزاران برداشت مختلف صورت گیرد. اینفوگرافی ترکیبی از این دوست. ترکیب تصویر و متن می تواند به خوبی به مخاطب ارتباط برقرار کرده و مفهوم را انتقال دهد. اغلب برای نمایش آمار و اطلاعات از اینفوگرافی استفاده می شود.

۶-هزینه تولید محتوا تصویر گرافی

تصویر گرافی نوع دیگری از تولید محتوا محسوب می شود. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چگونه می توان تنها با قرار دادن تصویر در وب سایت موجب بهبود رتبه در نزد گوگل و جذابیت برای کاربران شویم؟ شما با تعیین کلمه کلیدی و قرار دادن آن در Alt تصاویر به گوگل می فهمانید که تصویر در رابطه به چه موضوعی است.

به طور مثال فعالیت وب سایت شما در حوزه دکوراسیون است و این شغل نیازمند قرار دادن تصاویر و نمونه کارهای مختلف است. شما با این روش می توانید علاوه بر ایجاد جذابیت بصری برای مخاطب و بهبود رتبه نزد گوگل موجب سهولت در به اشتراک گذاری تصاویر نیز بشوید. اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی توسط کاربران موجب افزایش ترافیک وب سایت خواهد شد.

۷-هزینه تولید محتوا پادکست

پادکست یکی دیگر از روش های تولید محتوا به شمار می رود که در طی سال های اخیر به عنوان یک ابزار بازاریابی شناخته شده است. شما می توانید محتوای وب سایت خود را به صورت پادکست تولید کنید و آن را برای دانلود در اختیار کاربران قرار دهید. همچنین می توانید محتوای متنی را نیز به صورت پادکست تولید و در کنار متن قرار دهید تا افرادی که توانایی خواندن متن را ندارند بتوانند آن را دانلود کنند. هزینه تولید محتوا پادکست از حداقل دقیقه ای ۵ هزار تومان محاسبه می شود و هر چه تعداد کلمات بیشتر باشد هزینه آن کاهش پیدا خواهد کرد.

۸-محتوای متنی

و اما محتوای متنی از رایج ترین انواع محتوا است. اغلب وب سایت ها از این روش برای جذب کاربر استفاده می کنند. هزینه تولید محتوا متنی نیز بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود.

۸-۱ هزینه تولید محتوا تالیفی

در تولید محتوای تالیفی , نویسنده اقدام به جمع آوری مطلب از مراجع مختلف می کند و با ویراستاری و آمیختن آن ها در یک دیگر محتوای متنی ارزشمند تولید می کنند. هزینه تولید محتوا ی تالیفی را می توان از کلمه ای ۱۰ تومان محاسبه کرد که البته این تعرفه ثابت نیست و کاهش یا افزایش پیدا می کند.

۸-۲ هزینه تولید محتوا تالیفی ترجمه ای

هنگامی که نویسنده اقدام به ترجمه یک متن می کند تنها ترجمه کردن کافی نیست. بلکه رساندن مفهوم نویسنده رسالتی است که بر عهده مترجم می باشد. بومی سازی متن و بسیاری از فاکتورهای دیگر در ترجمه تالیفی مهم هستند. هزینه تولید محتوا ترجمه ای تالیفی را می توان بر پایه کلمه ای ۴۰ تومان به بالا در نظر گرفت.

۸-۳ هزینه تولید محتوا تحلیلی و پژوهشی

محتوای تحلیلی و پژوهشی از با ارزش ترین نمونه های تولید محتوا است. در این روش می توانید متن هایی پژوهشی در زمینه فعالیت خود منتشر کنید. پژوهش ها و تحقیقات صورت گرفته , آمارو اطلاعات ارزنده و همچنین چالش های احتمالی در آن زمینه می توانند از مهم ترین موارد تولید محتوای تحلیلی و پژوهشی باشند. نکته مهمی که در این روش وجود دارد علمی بودن آن است که آن را بسیار با ارزش می کند.

۸-۴ هزینه تولید محتوا مقالات طولانی

مگا پست به متن های بسیار طولانی گفته می شود که دارای اطلاعات جامع و بسیار کاملی در یک حوزه است. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که مگر کاربران یک متن ۲۰ هزار کلمه ای را می خوانند؟ پاسخ این است که مگا پست برای شما نزد گوگل ایجاد ارزش می کند. مگا پست نوعی از محتوا محسوب می شود که درون آن پر از اطلاعات مختلف مانند لینک , تصویر , ویدئو و …. است.

به عبارتی دیگر شما می توانید از تمام روش های تولید محتوا در مگا پست استفاده کنید. استفاده از انواع محتوا در آن موجب جذابیت برای کاربر می شود و می تواند با کلیک بر روی لینک ها و تصاویر مختلف به صفحات دیگر وب سایت نیز دست پیدا کند و به این روش نرخ خروج او نیز کاهش پیدا می کند. هزینه تولید محتوا برای مگاپست به حجم مطلب و موضوع آن بستگی دارد. اما به طور کلی هزینه آن از تولید محتوای متنی که بر اساس کلمه محاسبه می شود بیشتر است.

۸-۵ هزینه تولید محتوا محصول نویسی

اگر وب سایت شما یک وب سایت فروشگاهی است باید از نوع دیگری از محتوای متنی کمک بگیرید و آن هم محصول نویسی است. محصول نویسی به گونه ای انجام می شود که منجر به فروش آن خواهد شد. به بیانی ساده تر کاربر بعد از خواندن محتوا چاره ای جز خرید محصول ندارد. شناسایی مشکل کاربر , ارائه راه حل به او , ترغیب او به خرید از جمله مزایای محصول نویسی است.

۸-۶ هزینه تولید محتوا کتاب الکترونیکی

کتاب های الکترونیکی کتاب هایی کوتاه و آموزشی هستند که می توانند موجب افزایش اطلاعات شما در یک زمینه خاص باشند. حتما تا کنون این نوع از محتوا را در بسیاری از وب سایت ها مشاهده کرده اید که در ازای دریافت یک ایمیل , فایل را در اختیار شما قرار می دهند. یکی از جنبه های مثبت کتاب های الکترونیکی این است که می توانند ابزاری برای جمع آوری ایمیل کاربران باشند. به این روش می توانید علاوه بر اینکه خود را به عنوان یک برند به مخاطب بشناسانید بلکه می توانید با انجام ایمیل مارکتینگ نیز به اهداف بعدی خود برسید.

هزینه تولید محتوا در کارسازشو

بازاریابی اینترنتی موضوعی بسیار جدی است. به جرات می توان گفت تمام وب سایت های بزرگ با تولید محتوای ارزشمند به این جایگاه رسیده اند. اگر شما هم می خواهید که وب سایت تان رشد چشم گیری داشته باشد و نزد گوگل و کاربران رتبه بالایی بدست بیاورید باید اقدام به تولید محتوای با ارزش کنید. اگر زمان کافی برای تولید محتوا ندارید و یا تخصصی در این زمینه ندارید می توانید این کار را به تیم تولید محتوای کارسازشو بسپارید.

کارسازشو با تولید محتوای ارزشمند , طبق اصول سئو , کاملا یونیک و دست اول می تواند گام مهمی در تغییر جایگاه شما بردارد و به شما کمک کند تا مانند وب سایت های بزرگ مانند دیجی کالا , زومیت و …. دیده شوید. هزینه تولید محتوا در تیم کارسازشو بر اساس مناسب ترین تعرفه و بالاترین کیفیت محاسبه می شود و رضایت مندی مشتریان گواه این امر است. برای مشاوره و درخواست بر روی لینک زیر کلیک کنید.

پیشنهاد میکنیم مقالات زیر را مطالعه کنید:

یکی از دغدغه های اصلی ما که باعث شد ایده کارسازشو را عملی کنیم ، فراهم کردن تمام نیازمندی های فنی و آموزشی برای مدیران وبسایت ها در یک سامانه واحد و هماهنگ بود . این کار باعث صرفه جویی در زمان و انرژی مدیران کسب و کارها برای دریافت حداکثر خدمات با اختصاص کمترین زمان ممکن شده است و همواره سعی ما بر این خواهد بود که این خدمات ،به صورت مستمر به روزرسانی و تکمیل گردد.

میخواهم عضو شوم

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۱۳۴۰

ممکن است علاقه مند باشيد :

مایل هستیم نظر شما را درباره این محتوا بخوانیم ، منتظر نظر شما هستیم!! :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *