بخش پیکربندی در افزونه EDD تنظیمات مختلفی مانند واحد پولی , صفحه پرداخت و تنظیمات عمومی را شامل میشود که میتوانید از آن ها برای بهینه تر کردن فروشگاه تان استفاده کنید. در این مقاله به نحوه پیکربندی در افزونه EDD و تنظیمات عمومی آن خواهیم پرداخت. برای آشنایی با قسمت اول تنظیمات پیکربندی این افزونه در کنار ما باشید.
افزونه EDD
پیکربندی در افزونه EDD , آموزش تنظیمات پیکربندی افزونه easy digital download . افزونه EDD یک افزونه کامل برای راه اندازی فروشگاه دانلودی هستند که به وسیله آنها میتوانید فایل های دانلودی مانند کتاب , مجله , فیلم و… را برای خرید و دانلود در اختیار کاربران قرار دهید. افزونه دانلود به ازای پرداخت (EDD) که یکی از افزونه های کاربردی وردپرس می باشد دارای بخش های مختلفی است که میتواند به شما در مدیریت بهتر فروشگاه کمک کند. اما بخشی به نام پیکربندی نیز در این افزونه وجود دارد که به کمک آن میتوانید تنظیمات عمومی مانند برگه های دلخواه , واحد ارزی و پولی کشور , موقعیت جغرافیایی و… را تعیین کنید. در ادامه به بررسی دقیق تر این افزونه میپردازیم.
پیکربندی در افزونه EDD
در بررسی نحوه پیکربندی در افزونه edd ، یکی از مهم ترین بخش های افزونه Easy digital download پیکربندی است. به وسیله پیکربندی در افزونه EDD میتوانید فروشگاه را سفارشی سازی کنید و تنظیمات دلخواه را بر روی آن اعمال کنید. این بخش دارای چند تب می باشد که اولین تب به نام عمومی قرار دارد که در این مقاله به آن می پردازیم.
تب عمومی
اولین تب از پیکربندی در افزونه EDD تب عمومی است که خود شامل ۳ زیر تب به نام عمومی , واحد ارزی و API می باشد. در ادامه هر کدام از زیر تب ها با هم بررسی میکنیم.
عمومی
در این مورد از پیکربندی در افزونه EDD، بعد از ورود به بخش پیشخوان وردپرس و کلیک بر روی دانلودها > پیکربندی وارد این بخش خواهید. تب عمومی شامل موارد زیادی است که هر کدام از آن ها میتواند امکان جدیدی را در اختیار شما قرار دهد.
صفحه اصلی پرداخت
در این بخش صفحه ای را انتخاب میکنید که خریدار پرداخت نهایی خود را در آن انجام میدهد.برگه خرید موفق
در صورت موفق بودن تراکنش و خرید , مشتری به این صفحه هدایت میشود.برگه تراکنش های ناموفق
ممکن است به هر دلیلی پرداخت به صورت موفق انجام نشود. در این صورت خریدار به صفحه تراکنش های ناموفق هدایت میشود.برگه های خرید اخیر
با انتخاب این بخش میتوانید خریدار را به بخشی هدایت کنید که بتواند لیستی از تمام خریدهایش را مشاهده کند.صفحه تغییر مسیر ورود
بهتر است این صفحه را نادیده بگیرید و آن را redirect کنید.موقعیت فروشگاه
در این قسمت میتوانید موقعیت جغرافیای فروشگاه را بر اساس نام کشور و استان ( ایالت ) تعین کنید.
واحد ارزی
در این تب از پیکر بندی در افزونه EDD میتوانید واحد پولی کشور خود و موقعیت قرار گیری اعشار را مشخص کنید.
واحد ارزی
واحد پولی کشور خود را از لیستی که در اختیار شما قرار میگیرد انتخاب کنید.موقعیت نمایش علامت واحد
هر واحد پولی یک علامتی دارد. در این قسمت میتوانید تعیین کنید که این موقعیت قبل یا بعد از مبلغ قرار بگیرد.جدا کننده صفرها
برای جداسازی صفرها میتوانید کاراکتر مورد نظر خود را وارد کنید.جدا کننده اعشار
برای جداسازی اعشار میتوانید کاراکتر مورد نظر خود را وارد کنید.
API
API (مخفف عبارت ( Application Programming Interface) است که به معنی رابط برنامه نویس کاربردی است. به این معنی که سرور شما برای ثبت یک درخواست با سرور گوگل ارتباط بر قرار میکند. به طور مثال میخواهید یک پیام تایید را برای کاربر ارسال کنید. سرور شما پس از دریافت این پیام از سرور گوگل آن را به مرورگر کاربر ارسال میکند. اما اگر مرورگر کاربر این درخواست را مستقیما به سرور گوگل ارسال کند به این معنی است که سرور شما را دور زده است. پس این مورد از پیکر بندی در افزونه EDD برای اطمینان شما از کاربر بسیار مفید است.
اجازه دادن کلید API
در این تب فقط یک گزینه برای علامت زدن وجود دارد و آن هم اجازه دادن کلید API است. علامت زدن این گزینه به این معنی است که شما میخواهید از اطلاعات فروشگاه در جایی دیگر نیز استفاده کنید. معمولا این گزینه کاربرد زیادی برای شما نخواهد داشت. و در صورت غیر فعال نگه داشتن آن هیچ اتفاق بدی برای فروشگاه نخواهد افتاد.
به وسیله API میتوان به کل اطلاعات فروشگاه دسترسی پیدا کرد. مانند میزان درآمد , سود , مشتریان , خریدها , دانلود ها و…. اما نیازی به فعال کردن این گزینه ندارید زیرا تمام این اطلاعات در فروشگاه برای شما وجود دارد.
سخن آخر
در این مقاله سعی کردیم به طور خلاصه و واضح نحوه پیکربندی در افزونه edd را آموزش دهیم تا شما بتوانید راحت تر فروشگاه و سایت خود را بهینه کنید. امیدواریم توانسته باشیم شما را در این امر یاری رسانیم. به منظور فرا گرفتن سایر عملیات و مهارت های مربوط به بهینه سازی سایت با کارسازشو همراه باشید.
اگر اين مقاله براي شما مفيد بود آن را لايک کنيد و اگر نياز به آموزش هاي تکميلي يا جديد داشتيد در بخش نظرات آن را بيان کنيد.با ارائه نظرات در بهبود محتوا و کيفيت آن به ما کمک خواهيد کرد. هدف ما ارتقاي دانش و پاسخ به سوالات شماست.